CELEBRITIES

H Kate Winslet απίστευτα όμορφη και αδυνατισμένη στο νέο Esquire

Έχοντας μόλις γίνει 40 χρονών, η Kate Winslet βρίσκεται στην καλύτερή της περίοδο, όσον αφορά στην εξωτερική της εμφάνιση, και φαίνεται πως έχει χάσει εκείνα τα περιττά κιλά που έδειχνε να έχει πάρει στις τελευταίες φωτογραφίες της με μαγιό που είχαν δημοσιευθεί από τα μέσα.

Η διάσημη ηθοποιός ποζάρει γεμάτη θηλυκότητα στον φακό του Alexi Lumbomirski φορώντας σέξι κορμάκια, baby dolls και ψηλοτάκουνες γόβες, με smokey μακιγιάζ στα μάτια και nude χείλη.

Στη συνέντευξή της είπε πως το αγαπημένο σημείο του σώματός της είναι τα χέρια της. ”Μου αρέσουν οι φλέβες και το πώς το δέρμα φαίνεται λίγο πιο λεπτό στην κορυφή.”

Αυτά τα χέρια έχουν αγαπήσει, έχουν χάσει, έχουν δουλέψει, έχουν αγγίξει εκατομμύρια ανθρώπους και μέρη και έχουν περάσει τα πάντα μαζί με μένα. Μπορώ να δω τη ζωή μου περισσότερο στα χέρια, παρά στο πρόσωπό μου.

Όταν ρωτήθηκε για το πώς επιλέγει τους ρόλους τους η ίδια απάντησε ότι θέλει πάντα να σοκάρει τον εαυτό της. ”Θέλω μόλις διαβάζω ένα σενάριο να λέω ”Αν είναι δυνατόν!; Θα μπορούσα ποτέ εγώ να παίξω έναν τέτοιο ρόλο;” Και μετά με κάποιο τρόπο με βλέπω να τον παίζω. Θέλω πάντα να το κάνω αυτό, να μεγαλώνω και να αλλάζω και να με σοκάρω”.