CELEBRITIES

Η απάντηση του Γιώργου Αγγελόπουλου στο δημόσιο παράπονο του fan club του

Μπελάδες έχει αυτές τις μέρες ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Αντί να απολαμβάνει χωρίς περισπασμούς τη θάλασσα και τον ήλιο στο πανέμορφο νησί του, ο Σκιαθίτης παλεύει να ηρεμήσει ένα από τα πολλά fan club του, το οποίο ξεσπάθωσε κι έχει μεγάλο παράπονο από τον ίδιο τον Ντάνο και τον τρόπο που τη συγκεκριμένη σελίδα υποστήριξης προς το πρόσωπό του. Τι έχει συμβεί;

Η αρχή έγινε από τους διαχειριστές της σελίδας giorgosaggelopoulos_fans, οι οποίοι ανακοίνωσαν την αναστολή της λειτουργίας της σελίδας εξηγώντας τους λόγους αυτής της απόφασης στο παρακάτω- ομολογουμένως- μακροσκελές μήνυμα:

Τους λες και έξαλλους, όχι αστεία. Με λίγα λόγια ένα από τα πολλά fan club του νικητή του Survivor εξέφρασε δημόσια το παράπονο πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος αγνόησε τη συγκεκριμένη διαδικτυακή μερίδα των fans. “O Γιώργος μας αγνόησε πλήρως και ενσωματώθηκε σε ένα φαν κλαμπ το οποίο είχαν φτιάξει άνθρωποι με ‘γερά μέσα'” ανέφερε η ανακοίνωση.

Η απάντηση από πλευράς Ντάνου δεν άργησε να έρθει μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο instagram.

 

Το μήνυμα του Γιώργου Αγγελόπουλου είναι το εξής: “Όλους αυτούς τους μήνες μου συμβαίνει κάτι μοναδικό. Παίρνω δύναμη από τη δική σας υποστήριξη, για την οποία θα είμαι πάντα ευγνώμων. Ό,τι φτιάχνετε για μένα και ό,τι μου στέλνετε τα βλέπω όλα, με συγκινούν πολύ και δεν θέλω να αισθάνεται κανείς ότι αδικείται. Δεν είναι εύκολο να απαντώ σε τόσα πολλά μηνύματα και για αυτό συγχωρήστε με αν δεν το κάνω πολλές φορές, αλλά να ξέρετε ότι όλα είναι πολύ σημαντικά για εμένα. Θέλω όλοι να γνωρίζετε πως δεν υπάρχει άλλη επίσημη σελίδα ή ομάδα φίλων πέρα από αυτό το προφιλ. Γι’ αυτό μην εμπιστεύεστε άλλους λογαριασμούς που μιλούν εκ μέρους μου. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για ό,τι έχετε κάνει για εμένα”.

Λογικά αυτό το μικρό δράμα θα τελειώσει εδώ.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency