CELEBRITIES

Η NASA “αδειάζει” την Gwyneth Paltrow και τα “διαστημικά” της αυτοκόλλητα

Η πρώτη φορά που αρχίσαμε να σκεφτόμαστε ότι κάτι περίεργο συμβαίνει με την -αγαπημένη κατά τ' άλλα- Gwyneth Paltrow, ήταν πριν λίγους μήνες όταν για πρώτη φορά μας μίλησε, μέσω του site που έχει δημιουργήσει, του GOOP, για τα ενεργειακά "αυγά" που πρέπει να βάζουμε στον κόλπο μας, ενώ κατά καιρούς έχει δώσει μέσω του ιστότοπου αυτού πολλές περίεργες συμβουλές για τη σεξουαλική ζωή και έχει πουλήσει πανάκριβα κοινά συμπληρώματα βιταμινών.

Εσχάτως, όμως, αποφάσισε να εμπλακεί και σε χωράφια που δεν γνωρίζει καλά ή, ακόμα σωστότερα, δεν γνωρίζει καθόλου και αυτό δεν της βγήκε όπως θα ήθελε.

Πριν λίγες μέρες, λάνσαρε στο GOOP ένα νέα προϊόν, κάποια αυτοκόλλητα που τα βάζεις στο σώμα και αποσκοπούν “στην προώθηση της ψυχολογικής επούλωσης” και στην “εξισορρόπηση της ενεργειακής συχνότητας” του σώματος. Πώς το καταφέρνουν όλο αυτό τα αυτοκόλλητα; Κρατήσου: οι αισθητικοί (!) που εφηύραν τα Body Vibes (έτσι ονομάζονται τα αυτοκόλλητα) ισχυρίζονται πως είναι φτιαγμένα από το ίδιο αγώγιμο υλικό άνθρακα που περιέχεται στις στολές των αστροναυτών της NASA, ώστε οι επιστήμονες να μπορούν να παρακολουθούν τα ζωτικά όργανα του αστροναύτη ενώ βρίσκεται στο διάστημα.

Υπερβολή; Ξεκάθαρα ναι και η NASA δεν το άφησε έτσι. Όταν η διοίκηση της διαστημικής υπηρεσίας ρωτήθηκε σχετικά, απάντησε ορθά κοφτά ότι “οι στολές των αστροναυτών δεν περιέχουν κανενός είδους αγώγιμο υλικό άνθρακα”, αδειάζοντας ουσιαστικά το προϊόν που η ηθοποιός, παρεμπιπτόντως, κοστολογεί 60 δολάρια (το πακέτων των 10 τεμαχίων).