CELEBRITIES

Γ. Αρναούτογλου: Η δημόσια απολογία του για όσα ειπώθηκαν στα “Καρντάσιανς”

Το peoplegreece.com σε συνεργασία με το Ladylike σας ενημερώνουν για τα τελευταία νέα στον κόσμο της showbiz.

Ο Δημήτρης Σούρας έκανε μια αποκάλυψη για την υπόθεση της μικρής Άννυς την Τρίτη, όπου ήταν καλεσμένος στα “Καρντάσιανς“. Ο ίδιος τόνισε πως η ανακρίτρια δεν κάλεσε τον φίλο του παιδοκτόνου, τον Νίκι, ο οποίος είναι βασικός μάρτυρας, για να δώσει την κατάθεσή του.

Η Ένωση δικαστών και εισαγγελέων όμως με ανακοίνωσή της, υποστήριξε πως ο μάρτυρας κλήθηκε να καταθέσει στις 2 Ιουνίου αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ. Γι’ αυτό το λόγο και η ανακρίτρια υπέβαλλε νέο αίτημα ώστε να μπορέσει ο ίδιος να μιλήσει για όλα στη Βουλγαρία όπου και βρίσκεται.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αφού διάβασε την ανακοίνωση υποστήριξε: “Έχω την υποχρέωση να αποκαταστήσω την αλήθεια για ένα σοβαρό γεγονός που έγινε την Τρίτη. Είχαμε φιλοξενήσει τον Δημήτρη Σούρα που αναφέρθηκε σε ορισμένες πτυχές της τραγικής υπόθεσης της μικρής Άννυς”.

Και κατόπιν σχολίασε: “Όπως διαπιστώσαμε σήμερα, μερικές αναφορές δεν ήταν ακριβείς, ειδικά όσον αφορά το έργο της ανακρίτριας. Ουδέποτε υιοθετήθηκαν τα λόγια γιατί εμείς δεν γνωρίζουμε ποτέ τι θα ειπωθεί. Ποτέ δεν υιοθετήθηκαν και ούτε υιοθετούνται ούτε από τη δική μας εκπομπή, ούτε από καμία εκπομπή του ΑΝΤ1 και φυσικά και από τον ίδιο τον ΑΝΤ1 και πολύ περισσότερο και από το δελτίο ειδήσεων”.

Διάβασε επίσης στο Peoplegreece

Ένταση στα Καρντάσιανς: Το απίστευτο ξέσπασμα του Αρναούτογλου και η απάντηση του Σταρόβα

Νέα επίθεση στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: “Αμήχανος, άχρωμος και σαχλός”