CELEBRITIES

Δες τη Gisele ολόγυμνη, πριν προλάβει να σε χρεώσει!

Δε μπορώ να σκεφτώ με ποια λογική αποφασίζει κάποιος να εκδόσει ένα βιβλίο με γυμνές του φωτογραφίες. Ή μάλλον όχι, όταν είσαι η Gisele, υπάρχουν πολλοί λόγοι για να το κάνεις.

Λίγο πεσμένη αυτοπεποίθηση να έχεις, να θες να θυμηθείς τον καιρό που ήσουν 25 χρονών και μεσουρανούσες στις πασαρέλες, και να δικαιολογησεις (για ακόμα μια φορά) το ότι πληρώνεσαι περισσότερο από κάθε άλλη κοπέλα ύψους 1.80 για να περπατάς και να ποζάρεις, έχεις αρκετές δικαιολογίες για να το κάνεις.

Για να γιορτάσει λοιπόν τα 20 χρόνια καριέρας της, η Gisele Bundchen, συνεργάζεται με τις εκδόσεις Taschen και θα κυκλοφορήσουν ένα συλλεκτικό βιβλίο, σε περιορισμένα αντίτυπα, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο. Θα περιέχει 300 φωτογραφίες της, αρκετές από αυτές γυμνές, και θα κοστίζει (κρατήσου…!) 700$.

Θα κυκλοφορήσουν 1000 αντίτυπα με το σκληρό εξώφυλλο διαστάσεων 11×15.4, τα οποία και θα υπογράψει ένα ένα το ίδιο το super model. Στην έκδοση θα περιέχονται και αφιερώσεις από τους πιο κοντινούς της φίλους, την οικογένεια, αλλά και πολύ γνωστούς συνεργάτες της που ήταν δίπλα της σε όλη την πορεία μέχρι να γίνει ένα από τα πιο μεγάλα ονόματα της μόδας. Στο ίδιο βιβλίο θα μπορεί κανείς να διαβάσει τις προσωπικές της σκέψεις.

Αυτό θα είναι το εξώφυλλο

Και ιδού μερικές ακόμα γυμνές της φωτογραφίες που θα θέλαμε να δούμε στο βιβλίο