CELEBRITIES

Γιώργος Λιάγκας: “Δεν είμαι αλεξίσφαιρος, πληγώνομαι, προφανώς και έχω κλάψει”

Καιρό τώρα περιμένουμε μια συνέντευξη από τον Γιώργο Λιάγκα για όλα όσα ακούγονται για εκείνον. Το Down Town τα κατάφερε και τον έκανε να μιλήσει για τα πάντα.

Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και ο Πάνος Ζόγκας ρώτησαν τον παρουσιαστή για το διαζύγιό του, την εργένικη ζωή, το late night και τους συνεργάτες του, τα παιδιά του και τη Φαίη Σκορδά. Ακολουθούν μερικά highlights από τη συνέντευξή του.

Μιλήσαμε με τον Γιάννη Λάτσιο και συζητήσαμε δύο εκδοχές για την εκπομπή. Στη μία θα ήμασταν τέσσερις ισότιμοι παρουσιαστές και στην άλλη εκδοχή θα ήμουν εγώ επικεφαλής μαζί με την ομάδα μου, που θα σχολιάζαμε την επικαιρότητα. Τελικά το κανάλι αποφάσισε το δεύτερο concept, κι έτσι έγινε το στήσιμο. Έτσι επέλεξα ανθρώπους που θα μπορούσα να βγω μαζί τους να πιω έναν καφέ, να αισθάνομαι άνετα και σαφώς να μου αρέσει και η άποψή τους. Δεν θα έλεγα ότι ήταν η πρώτη επιλογή, αλλά ήταν αυτοί που ταίριαζαν στο δεύτερο concept της εκπομπής“.

Η παρλάτα που στην πρώτη εκπομπή κράτησε 17 λεπτά ήταν υπερβολική, το παραδέχομαι. Ήταν λάθος και το διορθώσαμε. Τώρα διαρκεί 4 λεπτά και εκεί διαλέγω τα χειρότερα μηνύματα που γράφονται για μένα στο twitter και τα σχολιάζω. Νομίζω, είμαστε η πρώτη εκπομπή στην Ελλάδα που το κάνουμε αυτό. Ίσως η διάρκεια να είναι αρνητικό στοιχείο γιατί κρατάει δύο ώρες, ξεκινάει αργά και τελειώνουμε στις 2.30. Και μετά τις 2 δεν μετράνε και τα μηχανάκια της AGB, τζάμπα εκπομπή κάνουμε“.

Το 22.5% με το οποίο τρέχει κατά μέσο όρο η εκπομπή στα νεανικά κοινά, είναι πολύ καλό ποσοστό για μένα. Και εμένα ο στόχος μου είναι να είμαστε πάνω από 20%, οπότε είμαι ικανοποιημένος.

Παραδέχομαι ότι χειρίστηκα άκομψα το θέμα με το παιδί του Φώτη Σεργουλόπουλου. Ήταν ατυχής η έκφρασή μου και δικαίως μου την είπαν. Άσχετα που τα ερωτήματα που διατύπωσα τότε είναι ακόμα απορίες για μένα. Είχε απόλυτα δίκιο ο Φώτης ότι ο τρόπος μου ήταν φάουλ. Επίσης με χρεώνουν ως ομοφοβικό επειδή λέω συχνά ότι δεν θα ήθελα τα παιδιά μου να είναι gay. Θα ήθελα να είναι straight γιατί θεωρώ ότι θα είναι πιο εύκολη η ζωή τους, για κανένα άλλο λόγο“.

Ποτέ δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο στην απόφαση να πάρουμε διαζύγιο με τη Φαίη. Δεύτερον, δεν υπάρχει τώρα καμία κόντρα και δεν υπήρχε ποτέ[…] Το οικονομικό κομμάτι το είχαμε λύσει πριν χωρίσουμε. Δεν τέθηκε ποτέ θέμα “τα δικά μου, τα δικά σου”. Δεν χωρίσαμε επειδή πάψαμε να αγαπάμε και να εκτιμάμε ο ένας τον άλλον[…]Εγώ την αγαπάω τη Φαίη και πιστεύω ότι και η Φαίη με αγαπάει και φυσικά τη θεωρώ μια εξαιρετική μάνα[…]Σε κάθε σχέση είναι πιθανόν να φύγει το πάθος της αρχής. Ενδεχομένως να έγινε αυτό και στη δική μας σχέση. Και όταν εκλείπει το στοιχείο αυτό σε ένα ζευγάρι, δημιουργούνται κόντρες γιατί βγαίνουν οι διαφορές στην επιφάνεια“.

Προφανώς και έχω κλάψει! Σε ό,τι αφορά τον χωρισμό, το πρώτο διάστημα που χωρίσαμε και έμπαινα σε άδειο σπίτι χωρίς τα παιδιά, ήταν δύσκολο. Ήταν δύσκολα βράδια εκείνα. Αλλά εντάξει, όλα αλλάζουν και συνηθίζονται“.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency