CELEBRITIES

Ο Γιώργος Μαυρίδης ανέβασε φωτογραφία με το μεγάλο του έρωτα

Της έχει τεράστια αδυναμία και σε κάθε ευκαιρία μοιράζεται με τους followers του στο instagram τις στιγμές του μαζί της. Ο Γιώργος Μαυρίδης λατρεύει τη σκυλίτσα του, τη Μόλυ κι εμείς του στέλνουμε καρδούλες όπως αξίζει σε κάθε άνθρωπο που αγαπάει τόσο πολύ τα ζώα. Η τελευταία φωτογραφία που ανέβασε στο λογαριασμό του, είναι από τις πιο cute. Το βλέμμα του τα λέει όλα!

Η φωτογραφία αυτή μας αρέσει για έναν επιπλέον, σημαντικό λόγο. Όπως γράφει στη λεζάντα ο συμπαθέστατος tattoo artist και παρουσιαστής, “σήμερα η Μολυ μου ψιθύρισε στο αυτί την επιθυμία της να δωρίσει τον μισθό της από την εκπομπή στην “Φιλοζωική Ένωση Ηλιούπολης” για να βοηθήσει τους τετράποδους φιλους της”. 

Ο…μισθός της Μόλυ ίσως να προέρχεται από τη συμμετοχή της στη νέα εκπομπή του Γιώργου Μαυρίδη, η οποία έρχεται στην τηλεόραση του Alpha και θα είναι και πάλι ταξιδιωτική. Όπως αναφέρει σχετικά η ανακοίνωση του καναλιού: “Μια παρέα. Πολλές επιθυμίες. Ένας σκοπός. Τρεις φίλοι που αποφασίζουν ν’ αφήσουν πίσω τη ζωή που έκαναν. Ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Γιώργος Λέντζας αγοράζουν ένα μεταχειρισμένο βαν, το ανακατασκευάζουν και βγαίνουν στο δρόμο για να ξεκινήσουν ένα road trip στην Ελλάδα. Σκοπός τους να πραγματοποιήσουν όσες περισσότερες επιθυμίες έχουν συμπεριλάβει στη λίστα τους. Στο ταξίδι τους αυτό και η Μόλυ, μια όμορφη σκυλίτσα με ισχυρή προσωπικότητα”!