CELEBRITIES

Ο Γιώργος Μαυρίδης “αδειάζει” τον Σάκη Τανιμανίδη με αφορμή το Survivor

Ψύχος πολικό φαίνεται πως επικρατεί πλέον στις σχέσεις του Σάκη Τανιμανίδη και του Γιώργου Μαυρίδη. Τι κι αν οι δύο παρουσιαστές όργωσαν παρέα τον κόσμο για το World Party; Τι κι αν κινδύνεψαν, έκλαψαν, γέλασαν, έφαγαν ψωμί κι αλάτι μαζί; Το Survivor σαν να τους απομάκρυνε. Έπαθαν κι αυτοί Κανάκη-Καλυβάτση. Να ΄χαμε να λέγαμε.  

Το τι έχει συμβεί μεταξύ τους δεν το ξέρουμε, αλλά κρίνοντας από την τελευταία δήλωση του Γιώργου Μαυρίδη, επικρατεί ένα ζόρισμα. Σε ερώτηση δημοσιογράφου της εφημερίδας Ειδήσεις για το αν θα συνεργαζόταν ξανά με τον Τανιμανίδη, ο Μαυρίδης είπε τα εξής αποκαρδιωτικά: “Ποτέ δεν πρέπει να λέμε ποτέ όταν μιλάμε για συνεργασίες. Θεωρώ, όμως, ότι από την στιγμή που ο Σάκης κάνει το Survivor, δεν έχουμε τίποτα κοινό μεταξύ μας και θα σου εξηγήσω τι εννοώ. Όταν παρουσιάζεις ένα τηλεοπτικό προϊόν που έχει να κάνει με την ανθρωποφαγία, το κουτσομπολιό και την κακεντρέχεια όσο και να σε αγαπάω, όσο φίλος μου και να είσαι, θα με βρεις αντίθετο ιδεολογικά. Θεωρώ ότι είναι ανήθικο για την κοινωνία μας να βλέπω ανθρώπους να παλεύουν για τα λεφτά και για ένα πιάτο φαγητό. Επίσης, δεν είναι ωραίο πρότυπο αυτό για τα νέα παιδιά”.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο παρουσιαστής και tattoo artist εκφράζει δημόσια τη δυσαρέσκειά του για το Survivor. Το έκανε και πριν μερικές εβδομάδες σε συνέντευξή του στο περιοδικό People. Άποψη απόλυτα σεβαστή αυτή του Γιώργου Μαυρίδη. Κι ας του κοστίσει, ίσως έναν “φίλο”.

Και κολλητούς δεν τους λες.