CELEBRITIES

Ο Γιώργος Χρανιώτης παντρεύεται σήμερα: Οι καλεσμένοι του από το Survivor

NDP

Στην Τήνο θα ενωθούν απόψε με τα δεσμά του γάμου ο Γιώργος Χρανιώτης και η σύντροφός του Γεωργία Αβασκαντήρα. Το ζευγάρι είχε γνωριστεί στο ίδιο νησί ενάμιση χρόνο πριν και θέλησε να γιορτάσει εκεί την ημέρα της ένωσής του. Το ζευγάρι που είναι ιδιαίτερα χαμηλών τόνων, θα έχει φυσικά κοντά του συγγενείς και φίλους για να μοιραστεί την χαρά του. Ο γάμος θα τελεστεί στην μονή της «Κυρά Ξένης» στο νησί.

Ανάμεσα στους καλεσμένους τους θα βρεθούν και πρώην συμπαίκτες του Γιώργου Χρανιώτη στο Survivor, όπως φαίνεται από τα Insta Story που μοιράζεται ο ηθοποιός από την Τήνο. Ο ηθοποιός είχε λάβει μέρος στην περασμένη σεζόν του παιχνιδιού επίβιωσης του ΣΚΑΪ και ήταν ανάμεσα στα μέλη των διασήμων. Κάποιοι από τους πρώην συμπαίκτες του όπως θα δεις έχουν κερδίσει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του.

 

Ο ίδιος φαίνεται πώς πέρασε με την συντροφιά του από το Survivor και το τελευταίο εργένικο βράδυ του, αφού τη νύχτα της Παρασκευής μοιράστηκε ένα Insta Story με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, τον Bo, τον Κώστα Κοκκινάκη -βρέθηκε εκεί με τη σύντροφό του Χριστίνα Κανελλοπούλου- το ζεύγος Ευρυδίκης Βαλαβάνη και Κωνσταντίνου Βασσάλου αλλά και τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον Ντάνο δηλαδή που είχε κατακτήσει τον τίτλο του νικητή στη σεζόν που όλοι αγωνίστηκαν μαζί.

 

Στο ίδιο νησί βρίσκονται και συνάδελφοί του ηθοποιού, όπως ο Γιώργος Πυρπασσόπουλος για να τον τιμήσουν πιθανώς στην πρώτη μεγάλη ημέρα της κοινής του ζωής με την σύντροφό του.

Να ζήσετε!

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency