CELEBRITIES

Γιώργος Χρανιώτης: O boho γάμος του με την Γεωργία Αβασκαντήρα στην Τήνο.

Instagram/bo_fugitive

Οτιδήποτε έχεις φανταστεί για έναν γάμο σε ελληνικό νησί ο γάμος του Γιώργου Χρανιώτη και της 29χρονης χορογράφου και χορεύτριας συντρόφου του Γεωργίας Αβασκαντήρα το είχε, με κυρίαρχο τη boho διάθεση που χαρακτηρίζει το ζευγάρι. Οι καλεσμένοι τους φρόντισαν να καταγράψουν τα πάντα και τα μοιράστηκαν στα social media.

Ανάμεσα σε όσους βρέθηκαν στη μονή της «Κυρά Ξένης» της Τήνου χθές αργά το απόγευμα ήταν και αρκετοί συμπαίκτες του Γιώργου Χρανιώτη στον περσινό κύκλο του Survivor.

 

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μάλιστα είχε έναν ιδιαίτερο ρόλο στην τελετή αφού οδήγησε το τρίκυκλο που έφερε στο ναό τη νύφη και τον πατέρα της.

Instagram/bo_fugitive

 

Ο Γιώργος Χρανιώτης περίμενε στην εκκλησία, φορώντας όχι κοστούμι αλλά πουκαμίσα, μαύρο παντελόνι και σανδάλια και μόλις την υποδέχτηκε της έδωσε ένα τρυφερό φιλί που οι καλεσμένοι του απαθανάτισαν και μοιράστηκαν σε stories στους λογαριασμούς τους στο Instagram.

Instagram/bo_fugitive

 

Ένα ακόμα φιλί, το πρώτο τους ως παντρεμένο ζευγάρι αντάλλαξαν υπό βροχή ρυζιού κατά την έξοδό τους από την εκκλησία, όπως φαίνεται στα καρέ που μοιράστηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος σε Insta Story του.

Instagram/Costasvasaloshd

Instagram/Costasvasaloshd

 

Το παράδειγμα του γαμπρού με τα σανδάλια ακολούθησαν όπως θα δεις στη συνέχεια και οι καλεσμένοι του πριν βρεθούν από την εκκλησία στο γαμήλιο πάρτι.

Instagram/bo_fugitive

 

Ανάμεσα στους καλεσμένους του ζευγαριού ήταν και αρκετοί συνάδελφοι του Γιώργου Χρανιώτη, μεταξύ των οποίων ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, ο Αποστόλης Τότσικας με την οικογένειά του αλλά και η Δήμητρα Ματσούκα που αργότερα μοιράστηκε σε Insta Stories στιγμιότυπα από το γλέντι του ζευγαριού με τους καλεσμένους του, το οποίο μάλιστα είχε άρωμα και από Μεξικό.

Instagram/dimitra_matsouka_official

 

Η ίδια είναι κολλητή φίλη με τον Γιώργο Χρανιώτη και λίγες ώρες πριν είχε μοιραστεί τη δική της ευχή για τον γάμο του με μία φωτογραφία της μαζί του στο Instagram.

 

Η πιο όμορφη φωτογραφία του γάμου ωστόσο ανέβηκε δια χειρός του κουμπάρου του ζευγαριού Γιώργου Πυρπασόπουλου. Ο ηθοποιός κατάφερε να καταγράψει σε ένα κλικ την εικόνα της απόλυτη ευτυχίας του ζευγαριού με φόντο την μοναδική κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική.

 

Να ζήσουν πάντα ευτυχισμένοι.