CELEBRITIES

Ντάνος: Οι ζόρικες καταστάσεις και το μεγάλο του όνειρο που δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ

Μπορεί το Survivor να έχει τελειώσει και να ασχολούμαστε πια με το Survival Secret, αλλά η αγάπη του κοινού για τον Γιώργο 'Ντανο' Αγγελόπουλο δεν φαίνεται να έχει εξασθενίσει καθόλου.

Ο μεγάλος νικητής του reality επιβίωσης μίλησε στο People Magazine για τη ζωή του, τις δυσκολίες που πέρασε όταν πέθανε ο πατέρας του και το ενδεχόμενο να βάλει υποψηφιότητα για Δήμαρχος της Σκιάθου.

”Σε ηλικία 14 ετών έχασα τον πατέρα μου και ξαφνικά απέκτησα ευθύνες, έπρεπε να στηρίξω την οικογένειά μου και τον αδελφό μου. Οι δυσκολίες είναι μεγάλη “προίκα” και σε κάνουν πιο δυνατό. Μέσα από ζόρικες καταστάσεις έμαθα να επιβιώνω παντού” λέει χαρακτηριστικά, πράγμα που είδαμε και οι ίδιοι στο νησί του Αγ. Δομίνικου.

Όσον αφορά τις φήμες για πιθανή υποψηφιότητα απαντάει,

”Δεν είναι μια απλή κουβέντα. Σίγουρα η τοπική αυτοδιοίκηση σου δίνει ένα βήμα, ώστε να βοηθήσεις περισσότερο τον τόπο σου. Θέλει συνέπεια και σοβαρότητα, αλλά προς το παρόν δεν είναι κάτι που το έχω βάλει στις προτεραιότητές μου”.

Αυτό όμως που σίγουρα δεν ξέραμε για εκείνον είναι πως το μεγάλο του όνειρο ήταν να γίνει γιατρός!

”Ξεκινούσα δουλειά στις 02.00 τα ξημερώματα. Τελείωσα κανονικά το σχολείο, απλά δεν κατάφερα να γίνω γιατρός, κάτι που ήθελα πάρα πολύ. Ήθελα να γίνω παιδίατρος. Ήταν από ένα από τα όνειρά μου, το οποίο εξαιτίας των καταστάσεων δεν κατάφερα να πραγματοποιήσω”.

Ο Γιώργος πλέον ζει στην Αθήνα και όπως λέει το πρόγραμμά του είναι γεμάτο καθώς έχει πολλές συναντήσεις επαγγελματικής φύσεως. Θα βρίσκεται στην πρωτεύουσα μέχρι τα Χριστούγεννα αλλά η Σκιάθος δεν βγαίνει από το μυαλό του.

”Η αλήθεια είναι πως μου λείπει η Σκιάθος, η οικογένειά μου, οι φίλοι μου και το ψάρεμα”.

Κεντρική φωτογραφία: Peoplegreece.gr