CELEBRITIES

Ο αδερφός της Gigi και της Bella Hadid είναι κούκλος. Περίμενες κάτι λιγότερο;

Είναι ο Βενιαμίν της οικογένειας και οι 2 μεγαλύτερες αδερφές του του έχουν τεράστια αδυναμία. Ο Anwar Hadid, το καμάρι της

A video posted by Bella Hadid (@bellahadid) on

, της Gigi και της μαμάς Yolanda μόλις ενηλικιώθηκε και οι πιο σημαντικές γυναίκες της ζωής του του ευχήθηκαν στο instagram ποστάροντας φωτογραφίες μαζί του από τότε που ήταν μωρό κανονικό. Γιατί και τώρα μωρό τον λες. Αστειάκι.

Ο Anwar Hadid έχει κάνει ήδη τα πρώτα του βήματα στον χώρο της μόδας πρωταγωνιστώντας σε καμπάνιες διάσημων οίκων, όπως ο Zadig & Voltaire, ενώ μαζί με την Bella έκαναν πριν λίγους μήνες μια υπέροχη φωτογράφηση στη Vogue, την παρθενική του Anwar. “Καλωσορίζοντας το μικρό μου αδερφό στη βρετανική Vogue! Έχει μεγαλώσει και είμαι τόσο περήφανη!” έγραφε τότε η Gigi, η οποία με αφορμή τα γενέθλιά του ανέβασε μία παρόμοια φωτογραφία και σπουδαία λόγια αγάπης για τον αδερφό της.

“18 χρόνια πριν η ζωή μου ευλογήθηκε με τον πιο ιδιαίτερο και καταπληκτικό μικρό αδερφό στον πλανήτη”, γράφει μεταξύ άλλων η Gigi, η οποία ανέβασε μία ακόμα παιδική τους φωτογραφία. Πόση ομορφιά!

ANWARCITO DAY part II

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

 

Το ίδιο έκανε φυσικά και η Bella, η οποία ευχήθηκε με τη σειρά της χρόνια πολλά στον μικρό της άγγελο. “Είμαι τόσο περήφανη για τον άντρα που έχεις γίνει και που γίνεσαι” είναι το μήνυμα της Bella. Η αλήθεια είναι πως κι εμείς θα είχαμε αδυναμία στον Anwar αν ήταν αδερφός μας, και ξάδερφος μην σου πω.

 

 

Κεντρική Photo: Evan Agostini/Invision/AP