CELEBRITIES

H Gigi Hadid υπερασπίστηκε τον εαυτό της και τα media την χαρακτήρισαν αρνητικά

Κατά τη διάρκεια του Fashion Week του Μιλάνου, η Gigi Hadid κατευθύνεται προς το αυτοκίνητο που την περιμένει και εκείνη τη στιγμή ένας άντρας την αρπάζει απρόσμενα από πίσω. Ξεκάθαρα έκπληκτη, το μοντέλο έσπευσε να υπερασπιστεί τον εαυτό της, χτυπώντας τον με τον αγκώνα της στο πρόσωπο.

Η 21χρονη Hadid έφευγε από το show του οίκου Max Mara με την αδερφή της Bella, όταν συνέβη το περιστατικό. Μετά από τίτλους στα media όπως το ‘Not Model Behaviour’ (Όχι Συμπεριφορά Μοντέλου) από την εφημερίδα The Sun, για παράδειγμα, η Hadid χρησιμοποίησε τα social media για να σχολιάσει το συμβάν.

Ο τίτλος της The Sun έγραφε: “OXI ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΟΝΤΕΛΟΥ: Η Gigi Hadid επιτίθεται και δίνει ΑΓΚΩΝΙΑ σε fan στο ΠΡΟΣΩΠΟ όταν προσπάθησε να την σηκώσει.” Αργότερα τροποποιήθηκε. Ο άντρας έγινε αργότερα γνωστός ως ο κατά συρροήν Ιταλός φαρσέρ Vitalii Sediuk.

Η Hadid απάντησε αφού μία δημοσιογράφος της Huffington Post έγραψε ξανά τον τίτλο ως “ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ: H Gigi Hadid αντιδρά με απόλυτα κατάλληλο τρόπο όταν τυχαίος άντρας προσπαθεί να την σηκώσει στον δρόμο.”

“Eίμαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ -και είχα ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Πώς τόλμησε αυτός ο ηλίθιος να πιστέψει πως είχε το δικαίωμα να αρπάξει μία εντελώς άγνωστη. Έτρεξε γρήγορα βέβαια,” έγραψε στο Twitter. Με όλο της το δίκιο.