CELEBRITIES

Η Gigi Hadid απαντάει σε ερωτήσεις, ενώ γυμνάζεται

Η Reebok παρουσιάζει το νέο, αποκλειστικό video με τη Gigi Hadid να συμμετέχει στην πιο αναπάντεχη συνέντευξη της ζωής της. To διεθνές supermodel απαντά με αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση στις ερωτήσεις του προπονητή της, ενώ, ταυτόχρονα, επιδίδεται σε μια δύσκολη κι απαιτητική άσκηση γυμναστικής, τη στάση «σανίδα».

Το περιεχόμενο των ερωτήσεων εμβαθύνει σε προσωπικές πληροφορίες της Gigi Hadid, ωστόσο εκείνη δεν φαίνεται να ανησυχεί ή να προβληματίζεται. Απαντά με σαφήνεια κι αποκαλύπτει ότι πάντα αντλεί δύναμη από μια συμβουλή του πατέρα της: «εχθρός του καλού είναι το καλύτερο». Για τη Gigi, αυτό που έχει σημασία, είναι η προσπάθεια να κάνεις πάντα κάτι καλύτερο για εσένα, να μην το βάζεις κάτω, να συνεχίζεις, να γίνεσαι μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Δείχνοντας μια πιο συναισθηματική πλευρά της, αποκαλύπτει ότι το να τηλεφωνεί στη μητέρα της, είναι η μέθοδος που ακολουθεί για να παραμένει πάντα θετική και αισιόδοξη – προσθέτοντας, επίσης, ότι η διάθεσή της εξαρτάται σε σημαντικό βαθμό κι από ένα καλό γεύμα! Η συνέντευξη σε στάση «σανίδα» είναι δύσκολη, όταν όμως φέρνει στο μυαλό της ότι μετά τη γυμναστική αισθάνεται ζωντανή, χαρούμενη και δυνατή, το σώμα της μένει σταθερό και κοιτάει απευθείας το φακό με χαμόγελο.

Η Gigi προσεγγίζει τη ζωή της με απλότητα κι αγάπη και δηλώνει ότι αυτό που της δίνει πάθος είναι η καλοσύνη μεταξύ των ανθρώπων.

Η καμπάνια της Reebok #PerfectNever, με ambassador το διεθνές supermodel Gigi Hadid, είναι μέρος της φιλοσοφίας Be More Human. Η εκστρατεία #PerfectNever  καλεί τις γυναίκες να γιορτάσουν τις ατέλειές τους. Στόχος είναι ο επαναπροσδιορισμός της έννοιας της τελειότητας, η κατάρριψη των εμποδίων και το πώς η κάθε γυναίκα γίνεται πιο δυνατή κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Μπορείτε να δείτε το καινούργιο βίντεο της Gigi

 

Η Reebok εμφάνιση της Gigi στο video ανήκει στην καλοκαιρινή συλλογή της Reebok 2017 και είναι διαθέσιμη στο www.reebok.com/gr/women-gigi_hadid.