Φώτης Σπύρος: Παντρεύεται τον 21χρονο σύντροφό του

Ο Φώτης Σπύρου θα παντρευτεί στην Αμερική με κουμπάρα τη Μαρία Παπαπέτρος!

Το peoplegreece.com σε συνεργασία με το Ladylike σας ενημερώνουν για τα τελευταία νέα στον κόσμο της showbiz.

Ο Φώτης Σπύρος ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς, ο οποίος είχε εμφανιστεί σε πολλές σειρές που τις είχε ξεχωρίσει το τηλεοπτικό κοινό και ακόμα και σήμερα προβάλλονται σε επανάληψη, όπως ''Δύο Ξένοι'' και ''Κόκκινο Δωμάτιο'' ετοιμάζεται να παντρευτεί τον 21χρονο σύντροφό του, με τον οποίο έχουν εδώ και τρία χρόνια σχέση.

Ο γάμος τους θα γίνει στη Νέα Υόρκη με κουμπάρα την αστρολόγο Μαρία Παπαπέτρος –γιατί ακόμα στη χώρα μας οι γάμοι σε άτομα του ιδίου φύλου δεν τελούνται.

Ο ηθοποιός δήλωσε για την ευτυχισμένη αυτή στιγμή στη ζωή του τα εξής ''Είμαι 40 ετών και ήρθε η ώρα να παντρευτώ. Ο σύντροφός μου είναι μοντέλο, νεαρότερος, 21 ετών και είμαστε μαζί τα τελευταία τρία χρόνια. Η πρόταση έγινε πολύ γλυκά και με όλη την επισημότητα, αλλά θα ήθελα να την κρατήσω για μένα γιατί είναι μια πολύ προσωπική στιγμή''.

Και κατόπιν αναφέρθηκε στους γονείς του οι οποίοι δεν γνωρίζουν την είδηση αυτή: ''Θα το μάθουν από τα δημοσιεύματα. Δεν με νοιάζει τι θα πουν. Οι γονείς μου δεν δέχονται το γεγονός ότι δύο άνδρες μπορεί να είναι μαζί. Οι σχέσεις μας εδώ και χρόνια είναι παγωμένες'', ενώ για τους γονείς του καλού του τόνισε: ''Το έμαθαν, δεν τους δώσαμε την επιλογή να αντιδράσουν γιατί αγαπιόμαστε. Μπροστά στην αγάπη δύο ανθρώπων οι άλλοι δεν έχουν επιλογή αντίδρασης''.

Αύριο ο ίδιος θα επισκεφτεί το Άγιο Όρος για να ενημερώσει και τον πνευματικό του: ''Θέλω να το πω στον πνευματικό μου και γνωρίζω ότι θα το ακούσει με χαρά, γιατί τα συναισθήματα μου για τον σύντροφο μου είναι αληθινά''.

Διάβασε επίσης στο Peoplegreece

Δείτε την Κατερίνα Καινούργιου στην πιο boho φωτογράφισή της

Τεό Θεοδωρίδης: Το πρώην μοντέλο συνελήφθη ξανά στο Βελιγράδι

TAGS:

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

Clinique Beautylike

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ