CELEBRITIES

Celebrities που δεν έκαναν σεξ μέχρι να παντρευτούν

Associated Press

Οι εποχές μπορεί να έχουν αλλάξει άρδην και η ηλικία όπου κάποιος κάνει για πρώτη φορά σεξ όλο να μειώνεται, ωστόσο, δε σημαίνει ότι ακολουθούν όλοι την ίδια νόρμα.

Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που προτιμούν να απέχουν συνειδητά από τη σεξουαλική επαφή μέχρι τον γάμο τους. Αυτό είναι ένα φαινόμενο πολύ διαδεδομένο στο εξωτερικό και μάλιστα υπάρχουν και τα λεγόμενα «purity rings» ή αλλιώς δαχτυλίδια αγνότητας που φέρουν στο χέρι τους όσοι έχουν ορκιστεί να απέχουν από τον «πειρασμό» μέχρι την πρώτη νύχτα του γάμου τους.

Πολλοί διάσημοι μάλιστα ακολουθούν αυτή την ιδεολογία. Άλλοι περιμένουν πράγματι τo πρώτο νυφικό κρεβάτι κι άλλοι που τυχαίνει να ξαναπαντρευτούν συνεχίζουν να είναι κατά του προγαμιαίου σεξ με τον νέο τους σύντροφο.

Τέτοια παραδείγματα υπάρχουν αρκετά. Εμείς μαζέψαμε κάποια από τα πιο γνωστά από το χώρο του θεάματος.

#1 Tina Fey

EvanAgostini/Invision/AP

EvanAgostini/Invision/AP

H Αμερικανίδα κωμικός Tina Fey περίμενε ως τα 24 της χρόνια μέχρι να μπει στο club με αυτούς που έχουν κάνει σεξ. Μάλιστα, ο πρώτος της σεξουαλικός σύντροφος έμελλε να είναι ο -μέχρι και σήμερα- σύζυγός της, Jeff Richmond.

#2 Adriana Lima

ArthurMola/Invision/AP

ArthurMola/Invision/AP

Η Βραζιλιάνα καλλονή, Adriana Lima, σύμφωνα με τα λεγόμενά της έμεινε «αγνή» μέχρι τα 27 της χρόνια οπότε και παντρεύτηκε με τον Σέρβο πρώην επαγγελματία μπασκετμπολίστα Marko Jarić. Η ίδια μέχρι τότε όπως έχει δηλώσει είχε μόλις τρία αγόρια.

#3 Kevin Jonas

CharlesSykes/Invision/AP

CharlesSykes/Invision/AP

Ο μεγαλύτερος από τους αδερφούς Jonas φαίνεται να είναι ο μόνος που έχει κρατήσει την υπόσχεσή του μένοντας παρθένος μέχρι τον γάμο του με την Danielle Deleasa το 2009. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί δύο πανέμορφες κορούλες. Οι Nick και Joe Jonas μάλλον δεν έχουν μείνει τόσο φρόνιμοι. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν βγάλει τα δαχτυλίδια τους εδώ και καιρό.

#4 Carrie Underwood

ChrisPizzello/Invision/AP

ChrisPizzello/Invision/AP

Η νικήτρια του American Idol του 2007, Carrie Underwood, γνωστή τραγουδίστρια και συνθέτρια επέλεξε να χάσει την παρθενιά της από τον σύζυγό της στα 27 της χρόνια, κάπου δηλαδή το 2010 οπότε και παντρεύτηκαν οι δυο τους.

#5 Jessica Simpson

EvanAgostini/Invision/AP

EvanAgostini/Invision/AP

H γνωστή Αμερικανίδα τραγουδίστρια Jessica Simpson περίμενε την πρώτη νύχτα του γάμου της με τον Nick Lachey προκειμένου να ολοκληρώσει τις σχέσεις της. Αυτό έγινε το 2002 όταν η ίδια ήταν 22 ετών.

#6 Mariah Carey – Nick Cannon

Jordan Strauss/Invision/AP

Jordan Strauss/Invision/AP

Οι Mariah Carey και Nick Cannon παντρεύτηκαν το 2008 και έχουν αποκτήσει μαζί δίδυμα. Καλά μέχρι εδώ. Το παράξενο με την περίπτωσή τους είναι ότι ενώ και οι δύο είχαν κάνει σεξ με παλαιότερους συντρόφους τους πριν τον γάμο τους, επέλεξαν να μην συνευρεθούν μέχρι να είναι επίσημα ανδρόγυνο.

#7 Ciara

Invision

Invision/AP

Ναι, η Ciara δεν ήταν παρθένα έχοντας ήδη ένα γιο με τον ράπερ Futute. Ωστόσο, ήθελε η πρώτη της φορά με τον νυν σύζυγό της να είναι ξεχωριστή και έτσι οι δυο τους περίμεναν μέχρι να παντρευτούν το 2016 προκειμένου να ενωθούν και σαρκικά. Από την ένωση αυτή έχει έρθει στον κόσμο ένα μικρό κοριτσάκι.

#8 Lisa Kudrow

JordanStrauss/Invision/AP

JordanStrauss/Invision/AP

Η ρομαντική «Φοίβη» από τα Φιλαράκια αποδείχθηκε ρομαντική ψυχή και στην κανονική της ζωή. Η ίδια διηγείται ότι από πολύ μικρή αποφάσισε πως η αγνότητά της ήταν κάτι πολύ σημαντικό και θα περίμενε μέχρι τον γάμο της για να την χάσει. Όπερ και εγένετο -θεωρητικά πάντα- το 1995 όταν και παντρεύτηκε τον Michel Stern.

#9 Ricardo Kaka

Associated Press

Associated Press

O 36χρονος Βραζιλιάνος πρώην ποδοσφαιριστής, Ricardo Kaka, έχει παραδεχτεί σε συνέντευξή του στην ιταλική έκδοση του Vanity Fair ότι τόσο αυτός όσο και η πρώην σύζυγός του Caroline ήταν παρθένοι όταν παντρεύτηκαν. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα ότι η Caroline ήταν ο παιδικός του έρωτας.

#10 Miranda Kerr – Evan Spiegel

Associated Press

Associated Press

Η Miranda Kerr μπορεί να έχει έναν γιο από τον πρώτο της γάμο με τον Orlandο Bloom, ωστόσο όπως δηλώνει η ίδια ο νυν άντρας της και ιδρυτής του Snapchat είναι πολύ παραδοσιακός. Έτσι αυτό είναι άλλο ένα ζευγάρι που περίμενε την πρώτη νύχτα του γάμου του μέχρι να βάλει φωτιά στα σεντόνια του.

 

Κεντρική φωτογραφία: Associated Press