CELEBRITIES

10 πράγματα που δε θα μπορεί να κάνει η Meghan Markle μόλις παντρευτεί τον πρίγκιπα Harry

AP Photo/Matt Dunham

Όλος ο κόσμος περιμένει με τα μάτια στραμμένα στο παλάτι του Buckingham, για τον γάμο του πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle. Το κορίτσι που έκλεψε την καρδιά του γαλαζοαίματου, θα πρέπει να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες ζωής που συνεπάγονται του να παντρεύεσαι ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Ξεκινώντας από το ότι θα πρέπει να βαφτιστεί και να αποκτήσει βρετανική υπηκοότητα πριν τον γάμο, η Meghan Markle θα πρέπει να κάνει αρκετούς ακόμα συμβιβασμούς και αλλαγές στην καθημερινότητά της.

Ακολουθούν δέκα εξ’ αυτών. Δεν τα λες και εύκολα τα πράγματα.

Να βγάζει selfies

Ως ηθοποιός στο Suits, η Meghan θα έχει χρειαστεί να βγάλει αρκετές selfies κατά τη διάρκεια της καριέρας της. Θα πρέπει όμως πια να μάθει να λέει «όχι», αφού – όπως είπε και σε ένα ζευγάρι που της το ζήτησε στο Νottingham – δεν τους επιτρέπεται ως μέλη της βασιλικής οικογένειας να βγάλουν selfie φωτογραφίες. Η βασίλισσα Ελισάβετ συγκεκριμένα, έχει δηλώσει ότι την ταράζει και βρίσκει παράξενο να βλέπει μια θάλασσα από κινητά στραμμένα προς το μέρος της, οπότε τις απαγόρευσε δια ροπάλου.

Να βγαίνει έξω μόνη της

Φυσικά ως μέλος μίας εκ των διασημότερων οικογενειών του κόσμου, η Meghan δε θα μπορεί να πάει ας πούμε για τρέξιμο στο πάρκο, ή μέχρι το μανάβικο, αφού θα πρέπει πάντα να συνοδεύεται από το προσωπικό ασφαλείας. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τα ταξίδια, αφού η βασιλική οικογένεια χρειάζεται έως και εξάμηνη προετοιμασία για να οργανώσει το κατάλληλο ταξίδι, με την αντίστοιχη ακολουθία από bodyguards να τους συνοδεύει.

Να έχει social media

H Meghan έχει ήδη μια αισθητή αποχή και απουσία από τα social media. Στο παρελθόν ανέβαζε συχνά εικόνες από τη ζωή της και είχε συγκεντρώσει περίπου 3 εκατομμύρια followers. Από το 2017 όμως και την ανακοίνωση ότι κλείνει την ιστοσελίδα της, The Tig, έχει ανέβει μόνο στον επίσημο λογαριασμό του Kensington η ανακοίνωση ότι εκείνη και ο Harry παντρεύονται.

Να ψηφίζει

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του κοινοβουλίου: «Αν και δεν απαγορεύεται από το νόμο, θεωρείται αντισυνταγματικό για τον Μονάρχη να ψηφίζει σε εκλογές». Αυτό μπορεί να ισχύει ουσιαστικά για τη βασίλισσα, αλλά όλη η βασιλική οικογένεια πρέπει να τηρεί την ίδια πολιτική. Ένας εκπρόσωπος του παλατιού, δήλωσε στο Newsweek τον Ιούνιο του 2017 ότι τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν ψηφίζουν «με σύμβαση». Αυτό θα είναι μάλλον πρόβλημα για την Meghan αφού μοιραζόταν αρκετά συχνά τη γνώμη της για διάφορα θέματα της πολιτικής.

Να επιλέγει σκούρο βερνίκι

Σύμφωνα με το περιοδικό OK!, το χρωματιστό βερνίκι νυχιών και τα ψεύτικα νύχια δεν είναι στο βασιλικό πρωτόκολλο και θεωρούνται «χυδαία». Στη σπάνια περίπτωση που κάποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας βάψει τα νύχια του, θα πρέπεινα είναι σε nude απόχρωση. Λέγεται πως η βασίλισσα Ελισάβετ έχει να βάψει τα νύχια της από το 1989.

Να βγαίνει με γυμνά πόδια

Το nude καλσόν είναι απαραίτητο για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Πρόκειται για τον μόνο τόσο αυστηρό και σταθερό κανόνα σε σχέση με αυτά που επιβάλει η βασίλισσα. Σε συνδυασμό με το ότι δεν της αρέσουν και τα ρούχα που φτάνουν 2-3 δάχτυλα πάνω από το γόνατο, μάλλον δε θα ξαναδούμε πολύ σύντομα τα πόδια της Meghan.

Nα υπογράφει αυτόγραφα

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας απαγορεύεται να υπογράφουν αυτόγραφα, εξαιτίας του κινδύνου της πλαστογράφησης της υπογραφής τους. Έχει γίνει γνωστό, μάλιστα, ότι ο πρίγκιπας Κάρολος κάθε φορά που του ζητούν να υπογράψει ένα αυτόγραφο, απαντά “Συγγνώμη δε μου επιτρέπουν να το κάνω αυτό». Η Μeghan θα πρέπει, λοιπόν, να μάθει να λέει «όχι» στους θαυμαστές της από δω και πέρα.

Να δουλεύει

Όταν κάποιος παντρεύεται μέλος της βασιλικής οικογένειας, δε συνεχίζει την επαγγελματική του πορεία. Η Meghan παραιτήθηκε από το Suits για τα μάτια του πρίγκιπα Harry, αλλά όπως δήλωσε δεν το βλέπει σαν να παρατάει κάτι, αλλά σαν μια αλλαγή. Ένα νέο κεφάλαιο.

Να κοιμάται πριν τη βασίλισσα

Όταν παίρνουν τα πολύωρα βασιλικά τους γεύματα, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, δεν επιτρέπεται να αποχωρήσουν από το τραπέζι, πριν το κάνει η βασίλισσα Ελισάβετ. Όταν, λοιπόν, η Meghan θα αναγκαστεί να βρεθεί σε κάποια εκδήλωση ή γεύμα με την βασίλισσα, θα πρέπει να περιμένει μέχρι τη στιγμή που η μεγαλειοτάτη θα νιώσει έτοιμη να φύγει, ώστε να μπορέσει και η ίδια να αποχωρήσει. Αυτός ήταν και ο κανόνας που μισούσε περισσότερο η Νταϊάνα.

Να παίζει Monopoly

Ένας από τους γιους της βασίλισσας Ελισάβετ, ο πρίγκιπας Andrew, πήρε τη Monopoly στα κεντρικά του Leeds Building Society, επειδή του απαγορεύεται να παίζει στο παλάτι. Μάλλον η βασίλισσα δεν ξέρει να χάνει.

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Matt Dunham