CELEBRITIES

Game of Thrones: Sansa και Arya σε μια φωτογραφία που μας έβαλε σε σκέψεις

Πριν λίγες ώρες οι κάτοικοι της Αμερικής και όσοι, τέλος πάντων, έχουν πρόσβαση στο internet, είδαν το πολυαναμένομενο φινάλε της προτελευταίας σεζόν της σειράς Game of Thrones. Κάπου εδώ να σου πω ότι δεν έχω δει *ακόμα* το επεισόδιο, οπότε δεν πρόκειται να διαβάσεις spoilers σε αυτό το post, θα σχολιάσουμε απλά τη φωτογραφία που ανέβασε στο instagram η Sophie Turner ή αλλιώς η Sansa της καρδιάς μας.

Σε αυτή τη φωτογραφία, η οποία συγκέντρωσε σχεδόν 1 εκ. likes και χιλιάδες σχόλια βλέπουμε την Sophie να κρατάει την κοιλιά της ενώ πίσω της η Maisie μοιάζει έτοιμη να πει το επόμενο hit στη σκηνή των VMA’s. Γιατί, λοιπόν, σχολιάζουμε αυτή τη φωτογραφία; Πολύ απλά, γιατί αρκετοί εκ των σχολιαστών θεώρησαν ότι αυτή η κίνηση αποκαλύπτει την εγκυμοσύνη της Sansa..

 

.. μια θεωρία που έχει κάνει το γύρο του internet πολλές φορές και πραγματικά εύχομαι να μην ισχύει, γιατί δεν φτάνει που την βίασε το π@π@ρι ο Ramsay θα περιμένει και το παιδί του;;;

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

Fingers crossed, λοιπόν, να μην ισχύσει ΠΟΤΕ αυτή η θεωρία και η φωτογραφία να είναι απλά μια αστεία φωτογραφία που έβγαλαν τα κορίτσια στα γυρίσματα (που αυτό είναι, αλλά οι παρανοϊκοί fans πιανόμαστε από το παραμικρό και βγάζουμε συμπεράσματα μόνοι μας).