CELEBRITIES

Χρύσα Σπηλιώτη: Νεκρός ο 54χρονος σύντροφος της ηθοποιού. Ταυτοποιήθηκε η σορός του

Επιβεβαιώθηκαν τελικά την Παρασκευή, στην ιατροδικαστική υπηρεσία Αθηνών, οι φόβοι των συγγενών του ζευγαριού, της ηθοποιού Χρύσας Σπηλιώτη και του συζύγου της Δημήτρη Τουρναβίτη που χάθηκαν στη φωτιά στο Μάτι Αττικής, το απόγευμα της Δευτέρας. Ο αδερφός και η κόρη του συντρόφου της ηθοποιού Χρύσας Σπηλιώτη ειδοποιήθηκαν από την διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών πως ταυτοποιήθηκε η σορός του 54χρονου.

Έτσι, βρέθηκε νεκρός ο 54χρονος Δημήτρης Τουρναβίτης, που αγνοούνταν στο Μάτι από το απόγευμα της Δευτέρας μαζί με την ηθοποιό και τους δύο σκύλους τους, ένας εκ των οποίων απανθρακώθηκε επίσης μέσα στη φωτιά. Όπως μεταδίδει η εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί στις 7», ο δεύτερος σκύλος του ζευγαριού εντοπίστηκε ζωντανός πλάι στη σορό του άτυχου άνδρα. Το ζευγάρι που ετοιμαζόταν να φύγει με το πλοίο της γραμμής για Νάξο, εγκλωβίστηκε στο μέτωπο της φωτιάς που κατέστρεψε τα πάντα γύρω από το σπίτι του, στο Μάτι Αττικής.

Τις ώρες που ακολούθησαν οι αρχές είχαν εντοπίσει, εκτός βέβαια από την οικία τους που είχε καταστραφεί ολοσχερώς από τη φωτιά, το αυτοκίνητο και την βάρκα του 54χρονου, που είχαν επίσης καεί. Το πρωί της Τρίτης, ο συνάδελφος της Σπηλιώτη, ηθοποιός Ζαχαρίας Ρόχας είχε δώσει με κάθε επιφύλαξη την πληροφορία πως ο σύζυγος της είχε ταυτοποιηθεί. Πληροφορία που δυστυχώς επιβεβαιώνεται σήμερα από την ιατροδικαστική εξέταση.

 

Τελευταίος άνθρωπος που μίλησε με το ζευγάρι, η πεθερά της ηθοποιού και μητέρα. Η κυρία Ειραγδά, είχε βγει τηλεφωνικά στον ΑΝΤ1, αναφέροντας πως επικοινώνησε μαζί τους ενώ επιχειρούσαν να διαφύγουν της φωτιάς. “Ο γιος μου βρήκε το σπίτι καμένο, την βάρκα τους και αυτή κατεστραμμένη και το αυτοκίνητό τους, επίσης καμένο και κατεστραμμένο” τόνιζε τότε η μητέρα του εκλιπόντος. Η Χρύσα Σπηλιώτη έγινε ευρύτερα γνωστή από τη συμμετοχή της στην κωμική σειρά του MEGA, «Καρέ της Ντάμας».

Μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής, αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία των ιατροδικαστικών εξετάσεων και για τις 84 σορούς. Παράλληλα γίνεται η λήψη δειγμάτων DNA, γίνει από το σύνολο των σορών, αλλά όχι από τους συγγενείς τους.

 

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!