CELEBRITIES

Φαίη Σκορδά: Η δήλωσή της για την ηλικία της και η sexy φωτογράφιση από το παρελθόν

NDP

Μια sexy φωτογράφιση που είχε κάνει στο παρελθόν για το περιοδικό Nitro έγινε η αφορμή για τη Φαίη Σκορδά να διευκρινίσει στα μέλη της δημοσιογραφικής της ομάδας και στο κοινό ότι: «παιδιά δεν ειμαι τόσο μεγάλη!».

Στην εκπομπή Πρωινό προβλήθηκε ένα βίντεο με τη συνέντευξη του νεαρού τραγουδιστή Κωνσταντίνου Νάζη, ο οποίος εξομολογήθηκε ότι έχει κρατήσει την εν λόγω φωτογράφισή της παρουσιάστριας. «Θυμάμαι ο πατέρας μου είχε τα περιοδικά τα Nitro και κρατούσα κάποιες ωραίες εικόνες, δεν ήταν φαντασίωση, μου άρεσε να τις βλέπω. Θυμάμαι τότε, όχι επειδή είμαστε σε αυτή την εκπομπή, στο Nitro είχα δει τη Φαίη Σκορδά. Όταν ήμασταν μικροί νομίζω όλοι είχαμε κάποιες ερωτικές φαντασιώσεις, δεν σημαίνει κάτι αυτό. Σημαίνει ότι μια ωραία γυναίκα πάντα τη θαυμάζεις και λες ότι είναι μια ωραία γυναίκα» δήλωσε ο τραγουδιστής στην κάμερα της εκπομπής.

Αμέσως μετά η Φαίη Σκορδά σχολίασε: «Παιδιά δεν είμαι τόσο μεγάλη! Επειδή Nitro και φωτογράφιση ακούγεται κάπως, μπορούμε να βρούμε λίγο τη συγκεκριμένη φωτογράφιση;». Πράγματι η φωτογράφιση της Φαίης Σκορδά για το περιοδικό είχε πραγματοποιηθεί μόλις 9 χρόνια πίσω, το 2009, όταν εκείνη ήταν 29 ετών.

Δες ένα απόσπασμα από τον σχολιασμό της εκπομπής, αλλά και το εξώφυλλο του Nitro στο παρακάτω video.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency