CELEBRITIES

Ρίκα Βαγιάννη, πού πήγαν οι τρόποι σου;

Ο κακός χαμός έχει γίνει στο προφίλ της Ρίκας Βαγιάννη στο Facebook, μετά από μια ανάρτησή της στην οποία εκφράζει τη γνώμη της για τα blogs και τα sites από μαμάδες για μαμάδες.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος δεν έχει και την καλύτερη γνώμη για τις μαμαδοϊστοσελίδες.

Τη στιγμή που το να λέει κανείς τη γνώμη του στα social media, είναι σχεδόν το 50% του σκοπού για τον οποίο δημιουργήθηκαν, το να είσαι ένα δημόσιο πρόσωπο και να θίγεις τη νοημοσύνη ανθρώπων που σχολιάζουν εκφράζοντας την άποψή τους για τα όσα λες, χωρίς οι ίδιοι να σου επιτίθενται, εγείρει πολλά ερωτήματα.

Ακολούθως, δύο από τα πολλά παραδείγματα που μπορείς να βρεις στα σχόλια:

 

Όχι, δε φαίνεται να της έχουν χακάρει το προφίλ, απλά πάλι χάσαμε κάπου την μπάλα και τραβήξαμε από τα μαλλιά την ελευθερία που μας δίνει το διαδίκτυο. “Ψόφα να δω πώς ψοφάς” σε ανθρώπους που σε ακολουθούν επειδή σε γνωρίζουν και σε εκτιμούν από τη δουλειά σου; ΑΛΗΘΕΙΑ;

Μετά από αντιδράσεις και reports, η Ρίκα Βαγιάνη αποκλείστηκε από το να μπορεί να αναρτά ό,τι της κατέβει, στο Facebook. Γι’ αυτό άνοιξε ένα νέο προφίλ.

 

Μην τυχόν και χαθεί από το σύμπαν της κοινωνικής δικτύωσης αυτός ο απόλυτα λογικός και γεμάτος ευσταθή επιχειρήματα και καλολογικά στοιχεία, λόγος.

Έχουμε ακόμα μια κάποια ελπίδα ότι μπορεί η Ρίκα Βαγιάννη να ζητήσει κάπως/κάπου “συγγνώμη” ή να πρόκειται για κάποιου είδους κακόγουστο αστείο. Να ξέχασε – για παράδειγμα – ανοιχτό το προφίλ της στον υπολογιστή κάποιου φίλου της. Δικαιολογίες υπάρχουν – σε αντίθεση με τη στοιχειώδη ευγένεια.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency