CELEBRITIES

Η σπόντα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με άγνωστο παραλήπτη

Το πρώτο της εξώφυλλο έκανε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μετά την αποχώρησή της από το Survivor. Στο περιοδικό People και στον Μαρίνο Βυθούλκα μίλησε και απάντησε σε όλα. Όσα είπε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, τη συμβίωση με τον Ντάνο αλλά και το ''μαϊντανιλίκι''. Για ποιον χτυπάει η καμπάνα άραγε;

Για το πρόβλημα υγείας

”Το πρώτο δίμηνο είχα χάσει τουλάχιστον επτά κιλά. Ύστερα, όμως, από το πάρτι της ένωσης, τα έπαθλα πλήθυναν και μας έμεναν πολλές ποσότητες από τις προμήθειες που είχαμε. Στην αρχή, που ήμασταν δώδεκα άτομα, τρώγαμε από δύο κουταλιές ρύζι ο καθένας. Στην πορεία, όμως, με τις αποχωρήσεις, τρώγαμε από μία κούπα ρύζι ο καθένας. Στο παιχνίδι αντιμετώπισα διάφορα προβλήματα υγείας. Από το Φεβρουάριο μέχρι σήμερα που μιλάμε μου έχει κοπεί η περίοδος. Είναι κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά στη ζωή μου. Μετά, είχα θέματα με το στομάχι και το συκώτι μου και έκανα εξετάσεις. Το καλό ήταν πως είχαμε γιατρούς για ό,τι χρειαζόμασταν. Μέχρι και το λάστιχο από το μπουστάκι που ακουμπούσε στο στομάχι μου με πονούσε σε υπερβολικό βαθμό. Τελικά έκανα υπέρηχο και οι γιατροί μού βρήκαν λίπος στο συκώτι, κάτι που πρέπει να το παρακολουθώ. Συν τοις άλλοις, είχα και τυμπανισμό. Όλα αυτά τα προβλήματα με επηρέασαν πολύ στη συμπεριφορά μου.”

Για τη δημοσιότητα

”Εγώ θέλω να εξακολουθήσω να είμαι η Ευρυδίκη και να μη γίνω μαϊντανός. Είμαι μόλις δύο εβδομάδες στην Ελλάδα. Υπάρχουν κάποιες προτάσεις οι οποίες πρέπει να συζητηθούν και να αποφασίσω τι θα κάνω από εδώ και στο εξής. Το μόνο σίγουρο είναι πως θέλω να μείνω στην τηλεόραση και να ασχοληθώ με τα αθλητικά.”

Για τον Γιώργο Αγγελόπουλο

”Σίγουρα η σχέση μου με τον Ντάνο έχει περάσει από σαράντα κύματα. Στην αρχή δεν ψήφιζα με αγωνιστικά κριτήρια, αλλά με κύριο γνώμονα τις προσωπικές σχέσεις που είχα αποκτήσει. Το σημαντικό στο Survivor δεν ήταν μόνο τα αγωνίσματα, αλλά και το κομμάτι της συμβίωσης. Τον Γιώργο τον είχα ψηφίσει πολλές φορές. Αγωνιστικά τον θαύμαζα από την πρώτη μέρα. Στην παρέα, όμως, δεν ταιριάζαμε και σίγουρα, λόγω των συνθηκών διαβίωσης, υπήρξαν καβγάδες. Ο Γιώργος είναι ένας πολύ έντονος χαρακτήρας. Έχει πείσμα και κάποια πράγματα που έκανε δεν κολλούσαν με το δικό μου τρόπο σκέψης. Πολλές φορές γινόταν έντονος.

Από την ένωση και μετά, οι σχέσεις μας βελτιώθηκαν σημαντικά. Χρειάστηκε να μιλήσουμε πολλές φορές. Όταν πλέον μείναμε μόνοι μας στην παραλία, συζητήσαμε πολλά πράγματα χωρίς να υπάρχουν κάμερες. Μιλήσαμε για τα προσωπικά μας και αναγνωρίσαμε λάθη που κάναμε τόσο εκείνος όσο κι εγώ. Κάποια στιγμή κλάψαμε κιόλας.”