CELEBRITIES

Ευρυδίκη Βαλαβάνη- Κωνσταντίνος Βασάλος: “Ναι, είμαστε ερωτευμένοι”

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, το "ζευγάρι της χρονιάς" σύμφωνα με τη λεζάντα του Down Town στο οποίο φωτογραφήθηκαν (έχουμε τις ενστάσεις μας γι' αυτό, αλλά δεν είναι της ώρας) παραδέχτηκαν δημόσια τον έρωτά τους σε μία κοινή συνέντευξη που παραχώρησαν στο εβδομαδιαίο περιοδικό.

Στη φωτογράφηση που έκαναν τους βλέπουμε συνεχώς αγκαλιασμένους- ο Κωνσταντίνος Βασσάλος εμφανίζεται χωρίς μπλούζα στις 6 από τις 8 λήψεις-. Το ζευγάρι που προέκυψε από το Survivor και πλέον εργάζεται μαζί στον ΣΚΑΙ αποκαλύπτει στη Φανή Πλατσατούρα ότι είναι μαζί 3 μήνες, όλα όσα ερωτεύτηκε ο ένας στον άλλον και όχι μόνο.

-“Ευρυδίκη, ποιο είναι το βασικό ελάττωμα του Κωνσταντίνου;”, ρωτάει η δημοσιογράφος.

-“Ότι πρέπει να τρώει κάθε πρωί τ’ αυγά του. Σηκώνομαι κάθε πρωί να του φτιάξω τα αυγουλάκια του και όταν έχω ρεπό, βάζω ξυπνητήρι, του τα φτιάχνω και ξανακοιμάμαι”, απαντάει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

“Ο Κωνσταντίνος είναι η Ευρυδίκη στο αρσενικό” λένε οι φίλες της αθλητικογράφου σύμφωνα με την ίδια, ενώ όπως αποκαλύπτει το περιοδικό, ύστερα από κάθε λήψη έδιναν κι από ένα τρυφερό φιλί στο στόμα.

 

Περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί.