CELEBRITIES

Ελένη Φουρέιρα: Οι απρόσμενες αποκαλύψεις για τη Netta Barzilai

AP Photo/Armando Franca

Έλληνες αλλά και ξένοι ανταποκριτές που βρέθηκαν στη Λισαβόνα έχουν σχολιάσει μέχρι τώρα με διάφορους τρόπους τη συμπεριφορά της νικήτριας της Eurovision Netta Barzilai από το Ισραήλ.  Η ερμηνεύτρια του Toy που χάρισε τον τίτλο του νικητή της Eurovision 2018 στη χώρα της ήταν σύμφωνα με τους ανταποκριτές μία κοπέλα με ύφος σταρ από το πρώτο λεπτό, που φορούσε κουκούλα για να αποφύγει δηλώσεις και δεν έδειχνε φιλική στάση προς τους δημοσιογράφους. Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε για την γνωριμία της με τη Netta στον Μαρίνο Βυθούλκα και το περιοδικό People.

Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε για το πόσο ανυποψίαστη ήταν στην πρώτη τους γνωριμία η Netta για το τραγούδι που θα απειλούσε τελικά τη νίκη της στη Eurovision, ενώ εξήγησε πόσο επηρεάστηκε η Ισραηλινή από τις ανατροπές στα προγνωστικά του διαγωνισμού.

«Η Netta ήταν επί τρεις μήνες πρώτη στα στοιχήματα. Μάλιστα, όταν γνωριστήκαμε, δεν ήξερε πού βρίσκεται η Κύπρος στο χάρτη και με ρώτησε. Της ήρθαν τα πάνω κάτω, διότι ξαφνικά βρέθηκε απέναντί της ένας ισχυρός αντίπαλος, η Κύπρος. Μιλήσαμε πολλές φορές. Όταν έπεσε στα στοιχήματα, της έλεγα να μη στενοχωριέται, όπως έλεγα σε όλους τους συμμετέχοντες. Η Netta ήθελε να κερδίσει και της άξιζε»,σημείωσε η Ελένη Φουρέιρα, εξηγώντας κατά κάποιον τρόπο τη στάση που της απέδιδαν οι ανταποκριτές.

Όπως και να έχει, όποια κι αν ήταν η συμπεριφορά της απέναντι στον Τύπο η Netta δεν βγήκε χαμένη από το στοίχημα της Eurovision. Έχοντας μάλιστα διανύσει τόσους μήνες προώθησης του τραγουδιού της στο εξωτερικό δεν αποκλείεται απλά να ήθελε να επικεντρωθεί στο διαγωνιστικό κομμάτι του διαγωνισμού, πράγμα που έκανε, και κέρδισε.

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Armando Franca