CELEBRITIES

Ευγενία Δημητροπούλου: Έγινε κουμπάρα σε νησί και θα ζηλέψεις το στυλ της

Instagram/Evgeniadimitropoulou

Ένα μικρό διάλειμμα έκανε η Ευγενία Δημητροπούλου από τις θεατρικές της υποχρεώσεις με την παράσταση «Από το γάμο στο διαζύγιο» που θα περιοδεύσει το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα. Η ηθοποιός εκμεταλλεύτηκε το διάλειμμα για να βρεθεί στην Κω, όπου τελέστηκε ο γάμος δύο καλών της φίλων. Η παρουσία της στο Μυστήριο άλλωστε ήταν απαραίτητη, αφού εκείνη ήταν η κουμπάρα.

Η όμορφη ηθοποιός επέλεξε ένα minimal σύνολο, με λευκό τοπ αλλα έντονο χρώμα στην αέρινη παντελόνα της και όπως θα δεις το σύνολό της ήταν απόλυτα εναρμονισμένο με το τοπίο των Δωδεκανήσων και των λουλουδιών που στόλιζαν την είσοδο της εκκλησίας.

 

Η ίδια δημοσίευσε μία φωτογραφία του ζευγαριού που πάντρεψε για να τους ευχηθεί για την μεγάλη τους ημέρα, ενώ μοιράστηκε και μία ακόμα φωτογραφία με την αδερφή της Αμαλία που ήταν επίσης παρούσα στο Μυστήριο.

Sisters!

A post shared by EvgeniaDimitropoulou (@evgeniadimitropoulou) on

 

Η ηθοποιός θα επιστρέψει στις θεατρικές της υποχρεώσεις στις 23 Ιουλίου, οπότε και η παράσταση θα παιχτεί στην Θεσσαλονίκη. Το έργο «Από τον γάμο στο διαζύγιο» έκανε πρεμιέρα στις αρχές του Ιουλίου στη Λάρισσα. Μάλιστα εκεί βρέθηκε και ο Άλκης Κούρκουλος, κάνοντας πολλούς να μιλούν για επανασύνδεση του ζευγαριού.

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Evgeniadimitropoulou