CELEBRITIES

Η Ευαγγελία Αραβανή ποζάρει από τις Μαλδίβες. Στοπ. Με μαγιό. Στοπ.

Instagram/evaggelia.aravani

Κοίτα λίγο γύρω σου. Τι βλέπεις; Είναι το σπίτι; Είναι ο χώρος εργασίας σου; Είναι το εξοχικό σου στο χωριό; Σίγουρα πάντως δεν θα είναι σαν το σκηνικό που βλέπει αυτή τη στιγμή η Ευαγγελία Αραβανή.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια του talent show Dancing With The Stars πλέει σε εξωτικά πελάγη ευτυχίας. Τώρα, δε, που δεν κρύβει ότι τον έρωτά της με τον Νίκο Οικονομόπουλο ποιος την πιάνει.

Την Κυριακή που μας πέρασε, μαζί με τον αγαπημένο της, μπήκαν στο αεροπλάνο και τράβηξαν για Μαλδίβες μεριά προκειμένου να περάσουν εκεί την Μ. Εβδομάδα και το Πάσχα. Και απ’ ότι φαίνεται πρέπει να καλοπερνούν.

Στην τελευταία φωτογραφία που μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram, βλέπουμε την Ευαγγελία Αραβανή να κάθεται με το μαγιό της και -να τα λέμε κι αυτά- το ήδη μαυρισμένο σώμα της σε μια παραλία με λευκή αμμουδιά και κοκοφοίνικες.

 

«Η πιο ευτυχισμένη γυναίκα που χαίρεται σαν μικρό παιδί», έγραψε στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε την εορταστική φωτογραφία. Σε αυτό το σημείο να πούμε ότι είναι η δεύτερη φορά που επισκέπτεται το νησί του Ινδικού Ωκεανού.

 

Την ίδια στιγμή και ο Νίκος Οικονομόπουλος ανέβασε φωτογραφία από τις εξωτικές διακοπές τους.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/evaggelia.aravani