CELEBRITIES

Anna Kournikova και Εnrique Iglesias βλέπουν Mundial παρέα με τα δίδυμα και είναι μια γλύκα

ASSOCIATED PRESS

Είτε παρακολουθείς τους αγώνες ποδοσφαίρου, είτε όχι, δεν μπορεί να μην έχεις καταλάβει ότι όλος ο κόσμος κινείται σε ρυθμούς Mundial. Και κάθε χώρα στηρίζει την ομάδα της με ενθουσιασμό, δύναμη, πάθος. Όπως ακριβώς κάνουν δηλαδή η Anna Kurnikova και ο Εnrique Iglesias για την Ρωσία και την Ισπανία, απ' όπου κατάγονται αντίστοιχα.

Σε πρόσφατες φωτογραφίες που ανέβασαν αμφότεροι στο Instagram, φαίνεται να παρακολουθούν τους αγώνες ποδοσφαίρου του Mundial, σε διαφορετικές ημέρες και μαζί τους έχουν και ένα από τα δίδυμα. Πιο γλυκούληδες πεθαίνεις.

#Россия #worldcup2018 #GoRussia

A post shared by Anna Аня (@annakournikova) on

 

Στη φωτογραφία της Anna Kurnikova, βλέπεις την πρωταθλήτρια του τένις να κρατάει την κόρη τους, Lucy. Στην τηλεόραση που βρίσκεται ακριβώς από πίσω της φαίνεται να εκτυλίσσεται ο αγώνας μεταξύ Ρωσίας και Σαουδικής Αραβίας που πραγματοποιήθηκε πριν 4 ημέρες. Η Anna δεν θα μπορούσε παρά να υποστηρίξει την πατρίδα της, οπότε γράφει #GoRussia και #Россия (που, όπως φαντάζεσαι, σημαίνει Ρωσία).

#worldcup #spain #portugal

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

 

Δύο ημέρες αργότερα, στη διάρκεια του παιχνιδιού μεταξύ Ισπανίας και Πορτογαλίας, που θεωρούνται και οι δύο τιτάνες του ποδοσφαίρου, ο, Ισπανός στην καταγωγή, Enrique Iglesias μοιράστηκε τη δική του φωτογραφία με τον μπέμπη, τον Nicholas, να κάθεται στους ώμους του και εκείνον να φοράει ένα κασκόλ της Ισπανίας.

Αυτό θα πει οικογενειακή πολυπολιτισμικότητα. 

Και μιας που πιάσαμε την οικογένεια Iglesias, πάρε κι ένα βιντεάκι με την Anna να χορεύει μαζί με ένα από τα δίδυμα και με το οποίο θα λιώσεις

#girlfun #movetomiami Little one, please don’t inherit my dance moves @enriqueiglesias

A post shared by Anna Аня (@annakournikova) on

 

Κεντρική φωτογραφία: ASSOCIATED PRESS