CELEBRITY STYLE

Έλλη Στάη: 4 φορές που μας έδειξε πώς να φορέσουμε το πουκάμισο με prints

NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Η μόδα εν έτει 2024 έχει πολύ διαφορετική όψη από το στιλ που έχει η Έλλη Στάη. Υπάρχει γενικότερα, μια στροφή στα classics, τις «καθαρές»-μίνιμαλ γραμμές, την απλότητα και ένα focus στο προσεγμένο σχέδιο. Αυτό δεν περιγράφει σε καμία περίπτωση το στιλ της γνωστής δημοσιογράφου, το οποίο, χαίρομαι που σου γράφω ότι, «σφύζει» από ζωή.

Η Έλλη Στάη δεν είναι μινιμαλίστρια (δεν είμαι σίγουρη αν ήταν και ποτέ), είναι το ακριβώς αντίθετο και ακόμη κι αν οι εμφανίσεις της βασίζονται σε κλασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας, βρίσκει πάντα τρόπο να χωρέσει σε αυτές το χρώμα ή τα prints.

Η Έλλη Στάση σού δείχνει πώς να φορέσεις το πουκάμισο με prints

Τα prints αποτελούν συχνά τον πρωταγωνιστή των συνόλων της, είτε φοράει ένα χρωματιστό ριγέ σακάκι, είτε το απ’ότι-φαίνεται-να-είναι, το αγαπημένο της πουκάμισο με prints. Με αφορμή μια πρόσφατη εμφάνισή της στο Εθνικό Θέατρο, στην πρεμιέρα της παράστασης Η προξενήτρα, όπου φόρεσε ένα animal print πουκάμισο, συνειδητοποιήσαμε ότι συχνά στις εμφανίσεις της, πρωταγωνιστεί ένα τέτοιο ρούχο.

Κάναμε, λοιπόν, αναδρομή στα outfits της των τελευταίων ετών και αυτή μας η σκέψη επιβεβαιώθηκε. Η Έλλη Στάη λατρεύει να φοράει ένα πουκάμισο με prints και βρήκαμε 4 εμφανίσεις της που είναι το ιδανικό #inspo για να συμπεριλάβεις το χρώμα, τα prints και το fun στις χειμωνιάτικες (και τις επερχόμενες ανοιξιάτικες) εμφανίσεις σου.

«Παίξε» με τις υφές

NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Ένα animal print πουκάμισο είναι ένας φανταστικός τρόπος να εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου τα prints, ειδικά αν επιλέξεις ένα στις κλασικές γήινες αποχρώσεις. Η Έλλη Στάη «πάει» το ήδη μαξιμαλιστικό ύφος του πουκαμίσου, σε άλλο επίπεδο, συνδυάζοντάς το με ένα λαδί βελούδινο σακάκι, «παίζοντας» έξυπνα με τις υφές.

Έλλη Στάη: Τόλμησε με τις έντονες αποχρώσεις

NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Πώς να φορέσεις ένα πουκάμισο με prints σε έντονα χρώματα; Συνδύασέ το με εξίσου έντονα χρώματα. Αυτό είναι το tip της δημοσιογράφου, η οποία εκπροσωπεί το glam και το χρώμα μέσω του φούξια, συνδυάζοντας το φούξια παλτό της με ένα φούξια animal print πουκάμισο και μαύρο cigarette παντελόνι.

Basics και fun μοτίβα

NDPPHOTO / NDP PHOTO

Από τις καθημερινές εμφανίσεις της Έλλης Στάη δεν λείπει ένα πουκάμισο με prints, το οποίο η δημοσιογράφος ταιριάζει με τις γήινες αποχρώσεις του ρούχου της. Ένα animal print πουκάμισο σε γήινα χρώματα, μαζί με ένα καφέ σουέντ σακάκι με διακριτική λάμψη και ένα αμάνικο puffer γιλέκο, δίνουν το fun twist στα καθημερινά της σύνολα.

Έλλη Στάη: Βασίσου στα classics

Επιλέγοντας ένα αφαιρετικό print αυτή τη φορά για την εμφάνισή της, και ένα κρουαζέ πουκάμισο, η Έλλη Στάη γιορτάζει τον διαχρονικό ασπρόμαυρο συνδυασμό με ένα εξίσου κλασικό casual ρούχο της γκαρνταρόμπας: το τζιν παντελόνι. Δεν ξέρεις με τι να φορέσεις το printed πουκάμισό σου; Μόλις σου βρήκε τη λύση.