CELEBRITIES

H Ελεονώρα Μελέτη στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση της κόρης της

NDP Photo Agency

Η Ελεονώρα Μελέτη περίπου 2 μήνες  μετά τη γέννηση της κορούλας της, πραγματοποίησε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση και μάλιστα ήταν ιδιαίτερα ομιλητική και ευδιάθετη μπροστά στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, όπου έκανε τις δηλώσεις της.

«Είναι πολύ όμορφα, είναι αποκλειστικά με το μωρό αλλά είναι μαγικό, υπέροχο. Σήμερα έχουν πάει οι γονείς μου και κάνουν το baby sitting. Έχω ένα κόλλημα, δεν θέλω ακόμα “ξένο” άνθρωπο στο σπίτι» ήταν τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας όταν ρωτήθηκε για τη μητρότητα.

Συνέχισε λέγοντας πως αυτό το διάστημα η ίδια θηλάζει την μικρή Αλεξάνδρα -όπως θα ονομαστεί η κόρη της- και σκοπεύει να συνεχίσει να το κάνει για όσο η ίδια μπορεί. Είναι κάτι, άλλωστε, που είναι στην διακριτική ευχέρεια κάθε γυναίκας. Είναι κάτι πολύ προσωπικό.

Για τον άντρα της, Θοδωρή, είπε χαρακτηριστικά πως την στηρίζει πολύ και ξυπνάει μαζί της τα βράδια. «Μπορεί να μην ταΐζει εκείνος το μωρό, αλλά ρωτάει αν χρειάζομαι κάτι» δήλωσε η Ελεονώρα. Ενώ, συμπλήρωσε πως η μικρή είναι ίδια ο πατέρας της.

«Είμαστε πολύ cool γονείς γενικώς. Δεν έχουμε αγχωθεί ποτέ για κάτι. Έχουμε αφήσει το ένστικτο αλλά έχουμε πάρει και συμβουλές από ειδικούς. Είμαστε ψύχραιμοι και το απολαμβάνουμε αρκετά».

Η παρουσιάστρια είπε πως έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης, ωστόσο την «βασανίζουν» 4 κιλά που είχε πάρει πριν από αυτήν όπως σχολίασε με το ιδιαίτερο χιούμορ της.

Όσο για το ότι ακούγεται το όνομά της τον τελευταίο καιρό για κάποια τηλεοπτική εκπομπή και την επερχόμενη επιστροφή της στον τηλεοπτικό «αέρα» η ίδια αρκέστηκε να σχολιάσει πως: «Καλό είναι που ακούγεται το όνομα μου. Κάποια στιγμή θα τα πούμε κι αυτά».

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency