CELEBRITIES

Η Ελεονώρα Μελέτη αποκαλύπτει πώς έμαθε ότι είναι έγκυος και το λόγο που θα κάνει θρησκευτικό γάμο

Είχε όλα τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης από την πρώτη κιόλας στιγμή. Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη με λεπτομέρειες για το πώς κατάλαβε ότι είναι έγκυος. Η αλήθεια είναι πως τα συμπτώματα ήταν πάμπολλα. 

Άλλος άνθρωπος η Ελεονώρα από πολύ νωρίς: “Είχα κάποια συμπτώματα από πάρα πολύ νωρίς. Δεν πρόλαβα να έχω ποτέ καθυστέρηση, το είχα μάθει νωρίτερα. Είχα μια σιελόρροια, μία τρομερή κόπωση και μία τρελή συμπεριφορά με εναλλαγές διάθεσης. Πράγματα που αγαπούσα όπως το windsurf δεν το ευχαριστιόμουν, πάντα κάτι μου έφταιγε” είπε μεταξύ άλλων, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως ένα βράδυ ξύπνησε μες στον ύπνο της και κατέψυξε ένα μπιφτέκι. Βασική λεπτομέρεια: είχε να φάει κρέας 4 ολόκληρα χρόνια.

 

Όταν η κουβέντα πήγε στο γάμο η παρουσιάστρια είπε μεταξύ άλλων στην Ελένη: “Μη μιλάς για Σύμφωνα, άσ’ το. Είναι πολύ προχώ για τις αντιλήψεις μας. Όχι τις δικές μου, εγώ το ασπάζομαι. Ο Θοδωρή είναι βαθιά συντηρητικός. Βαθιά. Εγώ είχα πει πως εάν παντρευτώ, θα παντρευτώ μόνο γιατί το θέλει ο άνδρας μου. Εμένα δεν με νοιάζει να πάω στην εκκλησία και να βάλω νυφικό ή να πάω στο δημαρχείο”.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency