CELEBRITIES

Ελένη Φουρέιρα: Οι πρώτες τηλεοπτικές δηλώσεις μετά την φωτογραφία με τον Αλβανικό αετό

ndp

Μια mini συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο», από τη Λισαβόνα όπου βρίσκεται για τον διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision 2018, η εκπρόσωπος της Κύπρου Ελένη Φουρέιρα. Η τραγουδίστρια που είναι έτοιμη να βάλει φωτιά στη σκηνή με το Fuego μίλησε για την αγωνία της πριν το διαγωνισμό και για την ελληνική συμμετοχή με την Γιάννα Τερζή.

Ωστόσο, αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις που της έγιναν για την επίμαχη φωτογραφία της με τον Eugent Bushpepa, που θα εκπροσωπήσει την Αλβανία, στην οποία πόζαραν μαζί σχηματίζοντας με τις παλάμες τους τον αλβανικό αετό, το σύμβολο δηλαδή της αλβανικής σημαίας. Η δημοσιογράφος της εκπομπής, όπως είπε μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος η Ναταλία Γερμανού τη ρώτησε για τη φωτογραφία αλλά και για το αν πιστεύει ότι θα την ψηφίσουν οι τηλεθεατές της χώρας καταγωγής της, της Αλβανίας, αλλά και αν θεωρεί ότι έχασε ψήφους από άλλες χώρες. Η Ναταλία Γερμανού υπερασπίστηκε το δικαίωμα της Ελένης να μην απαντήσει σε όποιες ερωτήσεις νιώθει πώς δεν θέλει να το κάνει, ωστόσο τα μέλη της ομάδας της δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκειά τους.

«Έχω αγωνία για τον ημιτελικό εννοείται. Είναι μια ωραία αγωνία και δημιουργική. Έχω πάρει πάρα πολλή αγάπη, κόσμος έχει αγαπήσει το κομμάτι, τους αρέσει πολύ. Εύχομαι να πάμε καλά. Αν δεν φτάσουμε στον τελικό, δεν φτάσαμε. Εγώ κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, δίνω τον καλύτερο μου εαυτό κάθε φορά οπότε ό,τι είναι να γίνει ας γίνει», σημείωσε η Ελένη Φουρέιρα σε σχέση με τη συμμετοχή της στον 63ο διαγωνισμό τραγουδιού. Η ίδια, το τραγούδι της οποίας ανεβαίνει συνεχώς στην προβλεπόμενη απο τις εταιρείες στοιχημάτων κατάταξη του διαγωνισμού, συμπλήρωσε πώς τα προγνωστικά συχνά ανατρέπονται.

«Θεωρώ υπέροχο το ελληνικό τραγούδι, εύχομαι να σκίσει. Αντίπαλος δεν υπάρχει. Είμαστε σε έναν μουσικό διαγωνισμό. Αν το πάμε έτσι 43 χώρες είναι αντίπαλοι. Είμαι σίγουρη ότι θα πάει πολύ καλά» τόνισε η Ελένη Φουρέιρα και πρότεινε στους τηλεθεατές «Σουβλάκι με τρέλα» για τη βραδιά του τελικού.

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency