CELEBRITIES

Χριστίνα Πολίτη: “Η Ελένη Μενεγάκη στην αρχή ήθελε τον Μάκη Παντζόπουλο σαν εραστή”

Αποκαλύψεις για την Ελένη Μενεγάκη έκανε η Χριστίνα Πολίτη στην εκπομπή ''Mega με μια''. Αφορμή αποτέλεσαν φωτογραφίες της παρουσιάστριας με τον σύντροφό της, Μάκη Παντζόπουλο σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

”Ο Μάκης φαίνεται ότι είναι καλός μπαμπάς, θα τον βλέπει με τη μικρή η Ελένη και θα τρελαίνεται”, σχολίασε η Χριστίνα Πολίτη με την Έλενα Τσαβαλιά να απαντά: ”Αν ο Μάκης δεν ήταν έτσι με τα παιδιά της Ελένης, η Ελένη δεν θα τον έβαζε στο σπίτι της. Για μία μάνα που έχει παιδιά, δεν υπάρχει περίπτωση να μπει κάποιος στη ζωή σου αν δεν αποδεχθεί τα παιδιά σου και δεν τους φέρεται σαν πατέρας”.

Τότε η Χριστίνα Πολίτη, μίλησε για τον παράφορα έρωτα της Ελένης προς τον Μάκη. ”Καταρχήν, τον ερωτεύτηκε παράφορα. Τον είδε, της άρεσε ο κόσμος του… Το είδε σαν διέξοδο, το έκανε, το στήριξε και τελικά της βγήκε και πάρα πολύ καλά. Και στην αρχή τής έλεγα εγώ να κάνουν ένα παιδί και μου έλεγε ”Με τίποτα! Έχω ήδη τρία παιδιά!”. Ήθελε να τον έχει σαν εραστή, τον έβλεπε αλλιώς. Και ξαφνικά συνδύασε την οικογένεια με τον άντρα που ήταν καψούρα”.