CELEBRITIES

Η Ελένη Μενεγάκη διαψεύδει εκνευρισμένη ότι αγόρασε το σπίτι του Πέτρου Κωστόπουλου

Μπορεί να μην το κάνει συχνά, αλλά όταν αποφασίζει να το πράξει έχει πολύ σοβαρό λόγο. Χθες, η Ελένη Μενεγάκη μίλησε στον αέρα της εκπομπής της για ένα θέμα που την αφορά, διαψεύδοντας κατηγορηματικά φήμες και δημοσιεύματα.

Είχε λεχθεί από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και είχε αναπαραχθεί έπειτα σε διάφορα sites ότι η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος σκοπεύουν να αγοράσουν το μέχρι πρότινος σπίτι της οικογένειας Κωστόπουλου, με την οποία η παρουσιάστρια είχε τόσο φιλικές όσο και σχέσεις κουμπαριάς.

Αυτό ήταν αρκετό για να εξοργίσει την ωραία Ελένη και να την κάνει να πάρει θέση δημόσια, διαψεύδοντας κατηγορηματικά αλλά και φανερά εκνευρισμένη αυτή τη φήμη, λέγοντας μεταξύ άλλων: “Διάβαζα χτες ότι αγοράζω το σπίτι του Πέτρου και της Τζένης. Άσχετο που οι δύο άνθρωποι έχουν χωρίσει, εγώ σε αυτό το σπίτι έχω μπει πάρα πολλές φορές με τη δική μου οικογένεια στη δικιά τους οικογένεια και έχω περάσει πάρα πολύ ωραία. Όπως κι εσείς έτσι κι εγώ έχω μάθει ότι αυτό το σπίτι χάθηκε“.

Και συνεχίζει: “Διαβάζω όχι μόνο ότι το αγοράζω, αλλά έχω μπει και μέσα. Διαβάζω παρακάτω ότι μάλλον το σπίτι δεν έχει πουληθεί. Εγώ ήξερα ότι το είχε πάρει η τράπεζα. Είναι πολύ άσχημο πράγμα να διαδίδετε τέτοιου είδους ειδήσεις γιατί κανένας σοβαρός, ευαίσθητος άνθρωπος δεν θα πήγαινε ποτέ να εκμεταλλευτεί τον πόνο κάποιου ανθρώπου, πολύ περισσότερο αν τον ξέρει“.

Η Ελένη Μενεγάκη, κλείνοντας, αναφέρθηκε προσωπικά στην Κατερίνα Καινούργιου λέγοντας τα εξής: “Διάβασα ότι αυτή η κουβέντα έγινε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Κατερίνα θα ήθελα πάρα πολύ τουλάχιστον να πάρεις το δικό μου λόγο και να το παίξεις. Και να το πεις και στο μεσίτη. Αν έχει ας έρθει με την υπογραφή μου σε ένα χαρτάκι που να λέει ότι είδα αυτό το οίκημα.. Μπήκα μέσα; Υπάρχουν και φωτογραφίες; Ντροπής πράγματα. Αν θέλει ένας μεσίτης να πουλήσει αυτό το σπίτι ας μη χρησιμοποιεί το δικό μου όνομα, γιατί υπάρχει οικογένεια πίσω από τη μία πλευρά αλλά και από την άλλη“.