CELEBRITIES

Η κόρη της Ελένης Μενεγάκη ντύνεται πριγκίπισσα για την παραλία και το Instagram “τρελαίνεται”

Instagram/Elenimenegaki

Μπορεί οι εμφανίσεις των παιδιών της Ελένης Μενεγάκη στον λογαριασμό της στο Instagram να είναι σπάνιες αλλά κάθε φορά που η παρουσιάστρια αποφασίζει να μοιραστεί ένα δικό τους στιγμιότυπο είναι σίγουρα ξεχωριστό. Αυτή τη φορά χάρισε στους διαδικτυακούς της φίλους μια σπάνια ματιά στις στιγμές που περνά με τα παιδιά της στην Άνδρο. Πρωταγωνίστριες οι μικρότερες κόρες της, Βαλέρια και Μαρίνα με την τελευταία να κάνει το δικό της fashion statement για την παραλία.

Η τριών ετών Μαρίνα Παντζοπούλου έχει το δικό της στυλ που όπως συνηθίζεται σε αυτή την ηλικία είναι πριγκιπικό και τρισχαριτωμένο. Η μικρούλα φόρεσε τούλινη φούστα για να συνοδεύσει τη μαμά της και την αδερφή της σε μία πεζοπορία προς την παραλία και όπως καταλαβαίνεις οι fan της Ελένης Μενεγάκη «τρελάθηκαν» με την επιλογή της.

 

Αν και δεν έλειψαν και κάποια σχόλια που «συμβούλευαν» την Ελένη Μενεγάκη να ντύνει τα παιδιά κατάλληλα για την πεζοπορία, οι περισσότεροι διαδικτυακοί της ακόλουθοι μοιράστηκαν μαζί της τις εμπειρίες τους από τα δικά τους νήπια και το ιδιαίτερο στυλ τους. Αρκετοί ήταν βέβαια κι εκείνοι που σημείωσαν πώς ως κόρη της μαμάς της η Μαρίνα δεν θα μπορούσε παρά να είναι μια μικρή κουκλίστικη κοκέτα.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Elenimenegaki