CELEBRITIES

Ελένη Φουρέιρα: “Ο Alberto ήρθε στη Λισαβόνα για να με στηρίξει και όχι για τα media”

NDP Photo Agency

Η Ελένη Φουρέιρα έχει επιστρέψει θριαμβεύτρια από την Πορτογαλία και τον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision ακόμα και αν δεν κατέκτησε την πρώτη θέση. Ανάμεσα στα 12αρια που έλαβε τη βραδιά του τελικού ήταν κι εκείνο της Ισπανίας, της χώρας καταγωγής του ποδοσφαιριστή συντρόφου της Alberto Botia. Εκείνος βρέθηκε στο πλευρό της στη Λισαβόνα στηρίζοντάς την με την παρουσία του και η Ελένη Φουρέιρα μίλησε γι' αυτή του την κίνηση σε συνέντευξή της στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα.

«Ο άνθρωπός μου ήρθε εκεί για να με στηρίξει και το έκανε για μένα και όχι για τα media. Ένιωσα πολύ όμορφα που ήρθε, απλά θέλω να κρατήσω μακριά από όλο αυτό την προσωπική μου ζωή. Ο Alberto είναι ένας άνθρωπος που δεν θέλει να εκτίθεται στα ΜΜΕ και σαφώς δεν ήρθε στη Λισαβόνα για να βγάλουμε φωτογραφίες. Με το αποτέλεσμα ήταν πολύ χαρούμενος, όπως και όλοι οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά μου. Ύστερα από τον τελικό μίλησα με την οικογένειά μου. Με πήραν τηλέφωνο και έκλαιγαν. Μου έλεγαν συνέχεια “Για μας είσαι η νικήτρια”. Αυτό ήταν για μένα το μεγαλύτερο δώρο» είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Όσο για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, σημείωσε «Δεν θα εμφανιστώ σε κάποιο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, αλλά θα κάνω πολλές συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Σύντομα πρόκειται να κυκλοφορήσει το νέο μου single με τίτλο “Καραμέλα” από την Panik, ένα δροσερό καλοκαιρινό και χορευτικό τραγούδι».

«Απέδειξα στον εαυτό μου πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο σε αυτή τη ζωή. Με δουλειά, σεβασμό και αγάπη όλα μπορείς να τα πετύχεις. Ήταν όνειρο ζωής αυτό που βιώνω», καταλήγει η Ελένη Φουρέιρα.

Κεντρική φωτογραφία:NDP Photo Agency