CELEBRITIES

Ελένη Φουρέιρα: Φωτογραφίζεται με μαγιό και κάνει “χαμό” στο Instagram

Instagram/foureira

Μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της διανύει η Ελένη Φουρέιρα. Η τραγουδίστρια που κατέκτησε την δεύτερη θέση στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision εκπροσωπώντας την Κύπρο, βλέπει την καριέρα της να απογειώνεται καθώς το επόμενο διάστημα περιλαμβάνει για εκείνη αρκετά ταξίδια και εμφανίσεις στο εξωτερικό. Παράλληλα είναι ερωτευμένη με τον σύντροφό της Alberto Botia, που τη στηρίζει σε κάθε της βήμα. Τι άλλο να θελήσει;

Στο κλίμα ευτυχίας που βρίσκεται η Ελένη αποφάσισε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία της με μαγιό για να καλωσορίσει το καλοκαίρι. Η τραγουδίστρια που έχει πολλές υποστηρίξει ότι η ομορφιά βρίσκεται μέσα μας, στην αυτοπεποίθησή μας και την άνεση με το σώμα μας, μοιράστηκε την ασπρόμαυρη φωτογραφία και τα like έπεσαν βροχή σαν την άμμο που βρίσκεται γύρω της και πάνω της. Και όχι άδικα.

Salt in the air, sand in my hair

A post shared by Eleni Foureira (@foureira) on

 

«Το σέξι με το πρόστυχο και το επιτηδευμένο έχουν μεγάλη διαφορά. Όταν μια γυναίκα είναι σέξι είναι γιατί έχει γεννηθεί έτσι. Ο τρόπος που μιλά, που κινείται, που λειτουργεί το σώμα της είναι σέξι. Για παράδειγμα, η Δήμητρα Ματσούκα είναι μια απίστευτα σέξι γυναίκα, χωρίς να το προσπαθεί. Όταν οι γυναίκες βλέπουμε μια σέξι γυναίκα δεν μπορούμε παρά να την καμαρώσουμε. Όταν όμως βλέπουμε μια γυναίκα που προσπαθεί να είναι σέξι χωρίς να το υποστηρίζει και κάνει όλες αυτές τις υπερβολές την αμφισβητούμε. Δεν κάνω πράγματα για να γίνω σέξι. Έχω κάνει πράγματα στη ζωή μου και την καριέρα μου όπου έχω προσπαθήσει να το απομυθοποιήσω κιόλας. Δεν επιδιώκω κάτι, το σώμα μου μιλάει από μόνο του και αν αυτό είναι σέξι χαίρομαι πάρα πολύ. Εννοείται πως είναι ωραίο αυτό και δεν θα έπρεπε να υπάρχει sexyness κομπλεξισμός» είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της στη Real Life η Ελένη Φουρέιρα απαντώντας στον χαρακτηρισμό σέξι που της αποδίδεται συχνά. Και εμείς της βγάζουμε το καπέλο.

Κεντρική φωτογραφία:Instagram/foureira