CELEBRITIES

Ειρήνη Παπαδοπούλου: “Θέλω να κάνω οικογένεια”

Είναι μία από τις πιο δυναμικές παρουσίες του Survivor. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι ένα κορίτσι που δεν το βάζει κάτω εύκολα. Κάτι είχαμε καταλάβει, αλλά η συμμετοχή της στο reality αντοχής το επιβεβαίωσε περίτρανα. Ωστόσο, ο εκρηκτικός της χαρακτήρας, κρύβει μία τρυφερή πλευρά, την οποία αποκάλυψε στην τελευταία της συνέντευξη στο περιοδικό People, λίγο πριν πάρει το αεροπλάνο για τον Άγιο Δομίνικο.

Η Ειρήνη τα τελευταία 5 χρόνια είναι ζευγάρι με τον επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη, με τον οποίο συζήτησε την απόφασή της να μπει στο Survivor, όπως και με τους υπόλοιπους κοντινούς της ανθρώπους. “Στην αρχή η μητέρα μου ήταν αρνητική. Ως μάνα ανησυχούσε γιατί ξέρει πως χάνω πολύ εύκολα κιλά”, λέει μεταξύ άλλων στη συνέντευξή της. Όσον αφορά το ενδεχόμενο να γίνει η ίδια μαμά, η όμορφη τραγουδίστρια δηλώνει πως “κάποια στιγμή θέλει πολύ να κάνει οικογένεια”.

 

“Συναναστρέφομαι με φίλες που, όταν πηγαίνουμε για καφέ έχουν μαζί και τα παιδάκια τους. Σαφώς και έχω επηρεστεί από αυτό, αλλά από την άλλη, δεν θα έκανε ποτέ κάτι επειδή το έχει κάνει μια φίλη μου”, είναι τα λόγια της Ειρήνης, η οποία ως παιδί ήταν συνεσταλμένη και υπεύθυνη, δίνοντας το καλό παράδειγμα.