CELEBRITIES

Δούκισσα Νομικού: Το πρώτα εντυπωσιακά δώρα που έλαβε για την γιορτή της μητέρας

Instagram/Dutchesss_

Εδώ και περίπου δύο μήνες, η Δούκισσα Νομικού θα μπορούσε να δηλώνει «ευλογημένη» στην τοποθεσία «πλανήτης μητρότητα», αφού κάθε τι που βιώνει ως μαμά του Σάββα Θεοδωρίδη Jr, είναι πρωτόγνωρο και τη γεμίζει χαρά. Η παρουσιάστρια είναι έτοιμη αύριο να γιορτάσει και την πρώτη της γιορτή της μητέρας στο νέο της ρόλο και με αυτή την αφορμή έστειλε το δικό της γλυκό μήνυμα στο Instagram.

«Αυτή την Κυριακή θα γιορτάσω για πρώτη φορά την ημέρα της μητέρας μαζί με όλες τις μανούλες! Είμαι απίστευτα συγκινημένη και ευλογημένη για το θαύμα που ζω και ευχαριστώ κάθε μέρα τον Θεό για την ευτυχία αυτή! Μόλις πήρα και τα πρώτα μου δώρα!» σχολίασε η Δούκισσα Νομικού αναρτώντας την παρακάτω φωτογραφία στην οποία ποζάρει με το εντυπωσιακό δαχτυλίδι που έλαβε.

 

Λίγο αργότερα φωτογραφήθηκε και με μια αγκαλιά κόκκινα τριαντάφυλλα και αναφέρθηκε και πάλι στην αυριανή ημέρα σχολιάζοντας: «Μια μεγάλη αγκαλιά με κόκκινα τριαντάφυλλα Ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο μόλις ξεκίνησε! Αύριο γιορτάζουμε κιόλας, ε;». Όπως διευκρίνισε η Δούκισσα δεν χρησιμοποίησε κανένα φίλτρο στη φωτογραφία της. Λάμπει μόνο από τη χαρά της.

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Dutchesss_