CELEBRITIES

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Τα συγκινητικά λόγια για τον γιο της

NDP Photo Agency

Γενέθλια είχε χθες ο μικρότερος γιος της Ντορέττας Παπαδημητρίου και η ηθοποιός και παρουσιάστρια του Survivor Πανόραμα έκανε μία συγκινητική ανάρτσηση στο Instagram για να του ευχηθεί. Ο Φίλιππος γεννήθηκε στις 23 Μαρτίου πριν από 12 χρόνια και η υπερήφανη μαμά του σηματοδότησε την περίσταση με μία χαρούμενη φωτογραφία τους.

«Σαν σήμερα ,12 χρόνια πριν,ξύπνησα το πρωί και είπα “ωραία μέρα να γεννήσει κανείς”. Λίγες ώρες μετά έσπασαν τα νερά και πολύ γρήγορα είχα τον πρίγκηπά μου αγκαλιά», έγραψε μεταξύ άλλων η Ντορέττα Παπαδημητρίου καταλήγοντας στο μήνυμα της προς εκείνον: «Σ’ αγαπώ από εδώ μέχρι το άπειρο και πίσω».

 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μοιράζεται φωτογραφίες με τον Φίλιππο και του Διονύση στα social media. Σε διάφορες περιστάσεις η Ντορέττα Παπαδημητρίου δημοσιεύει τρυφερές φωτογραφίες με τους γιους της οι οποίοι είναι άλλωστε οι απόλυτοι πρωταγωνιστές της ζωής της.

Η ηθοποιός απέκτησε τους γιους της απο τον γάμο της με τον Κώστα Πηλαδάκη που έληξε πριν από περίπου 10 χρόνια. Ο Διονύσης και ο Φίλιππος που πλέον έχουν μπει στην εφηβεία, αγαπούν το μπάσκετ, τις βόλτες με το σκυλάκι της οικογένειας, Τζίτζι, και φυσικά έχουν μεγάλη αδυναμία στην τρυφερή μαμά τους.

Η ίδια, παρά τις καθημερινές τηλεοπτικές της υποχρεώσεις, φροντίζει πάντα να αφιερώνει χρόνο στα δύο παιδιά και τις δραστηριότητες που τα ευχαριστούν ενώ όπως έχει ήδη δηλώσει στο Instagram όσο και να μεγαλώσουν τα δύο αγόρια της πάντα για εκείνη θα παραμένουν: τα «μωρά» της.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency