CELEBRITIES

Ο Trump εύχεται στη Melania και το twitter παίρνει φωτιά αλλά όχι για το προφανές

Ποτέ δεν μπορείς να πεις με σιγουριά αν η κάθε μέρα που περνά θα είναι μία ήσυχη διαδικτυακή μέρα για το νέο πλανητάρχη, Donald Trump, αφού συχνά πυκνά φροντίζει να δίνει τροφή για συζητήσεις επί συζητήσεων και τη δημιουργία ολόκληρων trends με διάφορα hashtags στο twitter, ως επί το πλείστον.

Αυτό συνέβη και την περασμένη Τετάρτη όταν ο πρόεδρος των ΗΠΑ προσπάθησε να ευχηθεί χρόνια πολλά στη σύζυγό του Melania για τα γενέθλιά της, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία των δύο από την ημέρα της ορκωμοσίας, γράφοντας: “Χρόνια πολλά στην πρώτη κυρία μας, Melania”.

 

Μέχρι εδώ, μάλλον δε βρίσκεις κάποιο λόγο για το χαμό που στη συνέχεια προκλήθηκε στο twitter. Κι όμως, αν κοιτάξεις κι εσύ λίγο καλύτερα τη φωτογραφία, θα τον βρεις και μάλιστα στη σημαία που συνοδεύει την εικόνα.

Όπως σχολίασαν πολλοί χρήστες του twitter, η αμερικανική σημαία που εμφανίζεται στη φωτογραφία του Donald Trump έχει μόλις 39 αστέρια, ενώ η αυθεντική σημαία των ΗΠΑ έχει ένα αστέρι για κάθε πολιτεία της χώρας, δηλαδή 50.

Άλλοι αντιμετώπισαν το γεγονός της απουσίας των 11 αστεριών από τη σημαία με χιούμορ, ενώ άλλοι επικεντρώθηκαν στο γιατί ο Trump να επιλέξει να ευχηθεί στη Melania με μία φωτογραφία στην οποία και πάλι πρωταγωνιστεί ο ίδιος, καταλήγοντας στο αυτονόητο: επειδή είναι ένας αθεράπευτος νάρκισσος.