CELEBRITIES

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου απαντάει στο αν οι Απαράδεκτοι θα έχουν remake

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου είναι μία απόλαυση είτε γράφει, είτε παίζει, είτε μιλάει. Το τελευταίο έκανε, παραχωρώντας συνέντευξη στην RealLife και στον Βασίλη Μπουζιώτη. Όταν μάλιστα η συζήτηση πήγε στους Απαράδεκτους, η λατρεμένη ηθοποιός και σεναριογράφος είχε να πει πολλά.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου αναφέρθηκε στον αντίκτυπο που είχε σ’ εκείνη όλη αυτή η ξαφνική δημοσιότητα, λόγω της σειράς. Όπως είπε, “από τη μία υπήρχε η χαρά της δημιουργίας, η ‘χημεία’ και τα γέλια με τα παιδιά και από την άλλη έπεσαν πάνω μας δυνατά οι προβολείς και ήρθε μια δημοσιότητα που με τρόμαξε πολύ. Δεν ήξερα πώς να τη διαχειριστώ. Ήταν μια τραυματική εμπειρία. Πέρασε ο καιρός και χαλάρωσα, το χάρηκα και το αγάπησα όλο αυτό, για το οποίο φυσικά είμαι ευγνώμων. Ήταν το πρώτο μεγάλο δώρο που έλαβα”.

Όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε για το ενδεχόμενο ενός remake, η Δήμητρα Παπαδοπούλου απάντησε το εξής:”Πώς να γίνει χωρίς τον Βλάση; Η αλήθεια είναι πως έχουν ακόμα μεγάλο ‘ρεύμα’, πως τους αγαπά ο κόσμος. Δεν ξέρω τι να σου πω. Κάθε φορά λέω ‘πάμε γι’ άλλα’. Μπορεί και να γίνεται, μπορεί να είναι και αδύνατον”. Αυτό που καταλαβαίνουμε εμείς πάντως είναι πως τίποτα δεν αποκλείεται. Βρε λέτε;