CELEBRITIES

Η Δήμητρα Ματσούκα για τον γάμο, τις τολμηρές φωτογραφίσεις και τον χρόνο που περνά

Μία από τις πιο όμορφες γυναίκες. Μόνο αυτή η φράση αρκεί για να καταλάβεις πως η κουβέντα γύρισε στην Δήμητρα Ματσούκα. Δε δίνει συχνά συνεντεύξεις αλλά όταν το αποφασίζει μιλά ανοιχτά για όλα χωρίς περιστροφές. Φωτογραφίζεται για το Down Town και μιλά στην Φανή Πλατσατούρα για τον γάμο, την εικόνα της, το σεξαπίλ, την άποψη του κόσμου για την ίδια αλλά και τον έρωτα.

Είναι η Δήμητρα στην κατηγορία των γυναικών ”η νύφη το ‘σκασε”;

”Είμαι στην κατηγορία των γυναικών που δεν είχαν την ωριμότητα που απαιτούσε ένας γάμος και που επίσης δεν είχαν τη βεβαιότητα ότι θέλουν κάποιον τόσο ώστε να πουν ότι ονειρεύονται μία κοινή ζωή.”

Τι ζηταει από τον επόμενο άντρα που θα έρθει στη ζωή της;

”Τη χαρά. Όταν είσαι με κάποιον καλά, όταν σου αρέσει ο άλλος και ως άνθρωπος αλλά και ερωτικά τότε είσαι χαρούμενος. Η ζωή τότε είναι πιο ωραία. Είναι ωραίο να είσαι ερωτευμένος. Και θα είναι ακόμα πιο ωραίο αν αυτό που μόλις άκουσες δεν μπει ως τίτλος.”

 

Ξέρει πώς τη βλέπει ο κόσμος;

”Δεν έχω ιδέα. Και δεν μπορώ να έχω. Διάφοροι άνθρωποι μου λένε διαφορετικά πράγματα. Και ούτε διαθέτω δυστυχώς, γιατί πολύ θα μου άρεσε, τηλεπαθητικές ιδιότητες. Είναι κι αυτό ένα ταλέντο που επίσης δεν έχω. Να αναλύω δηλαδή με εμπορικούς όρους τι είμαι. Η δουλειά που επέλεξα είναι να αφηγούμαι μία ιστορία στον κόσμο. Δεν έχω σπουδές marketing και ούτε ακριβώς παρακολουθώ την επικαιρότητα. Είμαι περισσότερο στον δικό μου κόσμο. Χειρισμούς καριέρας ή μέθοδο για αυτήν δεν είχα ποτέ. Απλώς προσπαθώ να λέω ‘ναι’ σε έργα που εκτιμώ. Και σε ανθρώπους που εκτιμώ βεβαίως.”

”Δεν το αναλύω. Δεν ξέρω κιόλας την απάντηση. Όμως σίγουρα δε με απασχολεί. Με ενδιαφέρει να με συμπαθούν ή να με καταλαβαίνουν όσοι εγώ εκτιμώ. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους ή τουλάχιστον να γινόμαστε κατανοητοί από όλους, παρά από αυτούς που έχουμε κάποια συνάφεια, κάποια εκλεκτική συγγένεια.”

Έχει πλέον αποποιηθεί την εικόνα της hot Δήμητρας με τις πιο τολμηρές φωτογραφίσεις;

”Πάντα το πρόσεχα το ύφος, μάλιστα συνήθως εγώ έβρισκα το concept και τους φωτογράφους που ήθελα. Ήταν η εποχή που υπήρχαν περιοδικά και γίνονταν δυνατές παραγωγές σε αυτά. Κι εγώ λάτρης των περιοδικών, ειδικά των ξένων, έκανα ωραία πράγματα με άξιους φωτογράφους που όντως θύμιζαν ξένα περιοδικά. Την έχω πατήσει δύο-τρεις φορές βέβαια, οπότε έχω γίνει προσεκτική.”

Η άποψή της για τον χρόνο;

”Ο χρόνος σίγουρα σε μαθαίνει να νικάς. Να νικάς μέσα σε αυτά και τον κακό σου εαυτό. Αυτό είναι ένα κέρδος μεγάλο. Προσωπικά έχω γίνει πιο ώριμη, ναι. Ήμουν όμως πάντα εξωστρεφής με αυτό που ένιωθα, το έλεγα πάντα, συχνά υπερθεμάτιζα. Μου άρεσε πάντα να δίνω χαρά στους ανθρώπους που αγαπούσα. Πώς μπορείς να μην πεις σ’αγαπώ σε όποιον αγαπάς; Ενοχές θα είχα αν το στερούσα.”

Πώς είναι να σε θέλουν όλοι;

”Ρώτα με καλύτερα πώς είναι να ερωτεύεσαι. Γιατί εγώ αυτό θέλω. Να ερωτευτώ. Τότε είναι όλα υπέροχα.”