CELEBRITIES

Δήμητρα Ματσούκα: «Έχω πληρώσει για να μην μπει φωτογραφία μου εξώφυλλο»

Papadakis Press Γιώργος Παπαδάκης

Στον καναπέ της εκπομπής Στούντιο 4 της ΕΡΤ, βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένη η Δήμητρα Ματσούκα. Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τα εξώφυλλα που έχει κάνει και γιατί τα σταμάτησε νωρίς, ενώ μίλησε και για ένα περιστατικό που προκειμένου να μην γίνει εξώφυλλο μία φωτογραφία της, προσπάθησε να πληρώσει τον εκδότη, Πέτρο Κωστόπουλο.

«Μετά το 4ο, 5ο εξώφυλλο – αυτό συνέβη το 2004- είπα “τέλος, ως εδώ” και δεν ξανάεκανα ποτέ. Δεν ήθελα να είμαι έρμαιο αυτής της αγοραίας διάθεσης του να πουλήσουμε, οπότε θα κοντύνουμε, θα μεγαλώσουμε. Ενώ οι μέσα φωτογραφίες ήταν αντάξιες ξένων περιοδικών», σημείωσε αρχικά μιλώντας για το θέμα η Δήμητρα Ματσούκα.

«Δεν μου άρεσε αυτή η εξαπάτηση γιατί πάντα δίναμε τα χέρια για το τι θα μπει και πάντα έμπαινε κάτι άλλο και μετά ο ένας κατηγορούσε τον άλλο. Αυτή η IMAKO δηλαδή. Ξέρετε την γνωστή ιστορία που έχω βγάλει 500 χιλιάδες δραχμές από την τσάντα μου για να μην μπει μία φωτογραφία εξώφυλλο;», αναρωτήθηκε. Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος την ήξερε, ενώ η Νάνσυ Ζαμπέτογλου όχι. Κάπως έτσι η Δήμητρα Ματσούκα τη διηγήθηκε στους δύο παρουσιαστές του Στούντιο 4, από την αρχή.

Η Δήμητρα Ματσούκα κάποτε έβγαλε 500 χιλιάδες ευρώ από την τσάντα της κι ήταν σαν να έβγαζε βόμβα

«Είχαμε κάνει ένα εξώφυλλο που είχε κάνει η Monica Bellucci, μία αντιγραφή εξωφύλλου και μου είχαν πει ότι αν δεν σου αρέσει δεν θα μπει. “Δεν μου αρέσει, δεν θα μπει λοιπόν” τους είπα κι εκείνοι μου απάντησαν ότι εννοείται πως θα μπει γιατί έχει κοστίσει αυτή η φωτογράφιση», σημείωσε η Δήμητρα Ματσούκα.

«Πήγα στην τράπεζα -τότε πληρωνόμασταν οι ηθοποιοί της τηλεόρασης- έβγαλα 500 χιλιάδες και γύρισα και τις έβγαλα από την τσάντα μου. Ήταν εκεί σίγουρα ο Πέτρος Κωστόπουλος και προσπαθώ να θυμηθώ ποιος άλλος ήταν εκεί. Πετάχτηκαν κι οι δύο στην άλλη άκρη του γραφείου σαν να έβγαζα βόμβα. Τελικά βγήκε η φωτογραφία αφού ξανακάναμε τη φωτογράφιση κι έμεινα πιο ευχαριστημένη», κατέληξε στη διήγησή της η Δήμητρα Ματσούκα.

Η ηθοποιός αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση Μαθήματα Κωμωδίας του Θοδωρή Αθερίδη, σε σκηνοθεσία του ίδιου στο θέατρο Μικρό Παλλάς.