CELEBRITIES

Οι διάσημες που θα θέλαμε να κάνουμε μαζί τους διακοπές

Τις βλέπουμε κάθε μέρα στο instagram να ζουν τις διακοπές των ονείρων μας στα ελληνικά (και μη) νησιά και να απολαμβάνουν τον ήλιο δίπλα σε πισίνες και παρέα με παγωμένα κοκτέιλ. Με αφορμή, λοιπόν, την επίσκεψη της Bella Hadid στη Μύκονο, αποφασίσαμε να κάνουμε το δικό μας φανταστικό girl gang με τις αγαπημένες μας celebrities, που θα θέλαμε να πάμε μαζί διακοπές. Ποιες είναι αυτές; Έχουμε και λέμε.

Emily Ratajkowski

Η λίστα ανοίγει πανηγυρικά με την Emily της καρδιάς, η οποία κάθε χρόνο μας δίνει μια γερή γεύση από τις διακοπές που κάνει. Είμαστε σίγουρες ότι μαζί της θα περνούσαμε ΠΟΛΥ καλά και θα πίναμε #ποτάρες δίπλα στην πισίνα ή σε κάποιο σκάφος και θα βγάζαμε πολλές φωτογραφίες για να λυσσάξουν οι haters.

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Adriana Lima

Συνεχίζουμε με την Adriana, η οποία μοιάζει ιδανική συντροφιά για να ανακαλύψουμε τις κρυμμένες γωνιές των νησιών και να επισκεφτούμε όλα τα μνημεία και μουσεία.

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

Nicole Scherzinger

Στην παρέα μπαίνει και η Nicole κυρίως γιατί θα περνούσαμε τα απογεύματά μας τραγουδώντας παλιές επιτυχίες των Pussycat Dolls, ενώ θα κουβεντιάζαμε για τις εξελίξεις στο X Factor (και θα μας έδειχνε φωτογραφίες του Harry Styles).

Bella Hadid

Ε, προφανώς θα είχαμε και την Bella μαζί μας, με ποια θα κάναμε εξαιρετικά instagram στα σοκάκια της Μυκόνου; Plus, θα είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε από πρώτο χέρι πως να ενσωματώνουμε παλιά denim trends στις εμφανίσεις μας.

A post shared by Bella Hadid (@bellahadid) on

Rihanna

Και κλείνουμε ΠΡΟΦΑΝΩΣ με το κορίτσι μας, την Rihanna μας, με την οποία θα λιώναμε στην ηλιοθεραπεία και μετά θα πίναμε παγωμένο ροζέ κρασί συζητώντας για φεμινισμό και για το πόσο φανταστικό τραγούδι είναι το ”Love on the brain”.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Τώρα πείτε μου πού υπογράφω για να αποκτήσω αυτό το girl gang;