CELEBRITIES

Βράβευσαν την Δέσποινα Βανδή και την προσφώνησαν Άννα Βίσση. Η φοβερή της αντίδραση

Έγινε το υπέροχο. Και ήταν πραγματικά υπέροχο εξαιτίας της αντίδρασης της Δέσποινας Βανδή που πρεσβεύει το ''άνθρωποι είμαστε, σφάλματα κάνουμε.'' Επική γκάφα στα Κορφιάτικα Βραβεία με την απονομή να παίρνει τροπή Δελφινάρειο μετά τη ''σφήνα'' της Άννας Βίσση. Εν αγνοία της πάντα.

Μπερδεύτηκε ο απονεμητής γιατί πριν την Δέσποινα ανέφερε πως το συγκεκριμένο βραβείο είχε πάρει τρεις φορές η Αννούλα η Βίσση. Όχι μία, ούτε δύο. Τρεις οι φορές και να σου το λάθος.

And the winner is…

”Ευχαριστώ πάρα πολύ. Δεν πειράζει για το λάθος μου έχει ξανασυμβεί. Θέλω να μοιραστώ, μιας που έγινε ξανά αυτό το λάθος όχι με το όνομα της κυρίας Βίσση, σε μία απονομή για το δίσκο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις που είχα κάνει. Ένας δίσκος που βραβεύτηκε στο εξωτερικό για τις πωλήσεις και ο πιο επιτυχημένος δίσκος εμπορικά στην καριέρα μου. Μόνο εγώ υπήρχα εκεί και κανένας άλλος. Δηλαδή, δε γινόταν να γίνει λάθος. Για εμένα ήταν στημένη όλη η βραδιά. Και είπαν ευχαριστούμε πολύ την Καίτη. Εδώ σας καταλαβαίνω, αναφέρεστε σε προηγούμενους, σε επόμενους, το καταλαβαίνω. Εκεί δεν ήταν λογικό, εδώ όπως παρακολουθώ τη βραδιά είναι λίγο λογικό.”

 

Χιούμορ να έχουμε παιδιά γιατί το χάσαμε στη σοβαροφάνεια. Δέσποινα με ειδοποιούν από το κοντρόλ η Άννα Βίσση στέλνει συγχαρητήρια. Και η Καίτη Γαρμπή.

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency