CELEBRITIES

Η Δέσποινα Βανδή έγινε 49 ετών: Η έκπληξη για τα γενέθλιά της στη σκηνή του θεάτρου

Instagram/Desp1navandi

«Δεν ζω στην εποχή που καίγανε τις Ταυτότητες» είχε πει πρόσφατα στην κάμερα του Happy Day η Δέσποινα Βανδή αποκαλύπτοντας στην συνέχεια την ηλικία της: «Είμαι γεννημένη το '69 και φέτος το καλοκαίρι θα γίνω 49». Σήμερα, 22 Ιουλίου, έφτασε η ημέρα των γενεθλίων της αλλά για την τραγουδίστρια οι εορτασμοί ξεκίνησαν ήδη από το βράδυ του Σαββάτου.

Η Δέσποινα Βανδή βρισκόταν στη σκηνή του Δημοτικού Κηποθεάτρου Παπάγου, ενσαρκώνοντας την πολυαγαπημένη της Donna, την πρωταγωνίστρια του μιούζικαλ Mamma Mia!, με το οποίο κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Εκεί ξεκίνησαν και οι εκπλήξεις για τα γενέθλιά της αμέσως μετά το τέλος της παράστασης. Η καλή της φίλη Μάνια Ντέλου, που διατηρεί την δική της επιχείρηση ζαχαροπλαστικής ήταν εκείνη που φρόντισε για την τούρτα και με βοηθούς τους υπόλοιπους φίλους και τους συμπρωταγωνιστές της Δέσποινας, την έφεραν στη σκηνή – ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ήταν αυτός που τη μετέφερε- για να σβήσει τα κεράκια της υπό τα χειροκροτήματα του κοινού.

 Η καλή της φίλη ήταν που αποτύπωσε την έκπληξη της Δέσποινας Βανδή στη σκηνή και μοιράστηκε τις όμορφες σκηνές που εκτυλίχθηκαν στου Παπάγου μέσω Insta Story.

Instagram/Maniadelou

Instagram/Maniadelou

 

Instagram/Maniadelou

 

Το birthday girl της ημέρας στη συνέχεια ευχαρίστησε τους καλούς της φίλους μέσω Instagram, εκφράζοντας παράλληλα τη συγκίνησή της για την μεγάλη έκπληξη που διοργάνωσαν για εκείνη. «Ο χρόνος μπήκε χορεύοντας και τραγουδώντας το Dancing Queen! Ό,τι καλύτερο» έγραψε μεταξύ άλλων η Δέσποινα Βανδή.

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on

 

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Desp1navandi