CELEBRITIES

Δέσποινα Βανδή: Ταξίδεψε στην Ύδρα και δήλωσε πως έχει “γαϊδουρινή υπομονή”

ndp

Λίγο πριν επιστρέψει στην σκηνή του Casper στη Θεσσαλονίκη όπου εμφανίζεται απόψε το βράδυ, η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε για μία σύντομη απόδραση στην κοντινή Ύδρα. Η τραγουδίστρια συνδύασε τη χαλάρωση με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της αφού στο νησί φωτογραφήθηκε για τη νέα συλλογή ρούχων που υπογράφει.

Εκτός από τις επαγγελματικές λήψεις βέβαια δεν έλειψαν και οι ερασιτεχνικές που η τραγουδίστρια μοιράστηκε μέσω των Instastories της. Η Δέσποινα Βανδή πόζαρε στον φακό με τους συνεργάτες της ενώ μοιράστηκε και ένα βίντεο με τη συνάντησή της με τα γαϊδούρια και τα μουλάρια της Ύδρας με τα οποία όπως αποκάλυψε μοιράζεται ένα κοινό: Την υπομονή.

Instagram/Desp1navandi

Instagram/Desp1navandi

 

«Λοιπόν ένα κοινό που έχω εγώ με αυτά τα ζώα, τα υπέροχα αυτά ζώα είναι η υπομονή. Γαϊδουρινή υπομονή» είπε με χιούμορ η Δέσποινα Βανδή.

Η ίδια ανάρτησε μία ακόμη φωτογραφία από τη mini απόδρασή της για να στείλει ένα μήνυμα σε όσες γυναίκες μοιράζονται τον ίδιο μήνα γενεθλίων με εκείνη, τον Ιούλιο. «Οι βασίλισσες είναι γεννημένες τον Ιούλιο» έγραφε η μπλούζα κι η γεννημένη τον Ιούλιο Δέσποινα συμπλήρωσε: «Να τα λέμε κι αυτά».

Να τα λέμε κι αυτά! #despinavandicollection #hydreahospitality

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency