CELEBRITIES

Ο χρεοκοπημένος Johnny Depp έδωσε μια συνέντευξη που σοκάρει

Vianney Le Caer/Invision/AP

Δέκα χιλιάδες λέξεις αφιέρωσε το Rolling Stone και ο δημοσιογράφος Stephen Rodrick για να δημιουργήσει το προφίλ του ηθοποιού που από πιο ακριβοπληρωμένος star του Hollywood για το έτος 2009 - 2010 κατέληξε χρεοκοπημένος και μπλεγμένος σε μια δικαστική διαμάχη με την εταιρεία που διαχειριζόταν τις οικονομικές του υποθέσεις. Και ο τόνος για όσα αποκάλυψε ο Johnny Depp στον δημοσιογράφο δόθηκε από την αρχή των 72 ωρών που πέρασε μαζί του. Ο Johnny Depp του είπε: «Είσαι έτοιμος να μάθεις την αλήθεια; Είναι γεμάτη προδοσία» και στην συνέχεια άρχισε να του μιλάει πίνοντας κρασί και καπνίζοντας ένα μείγμα καπνού και χασίς. Για 72 ώρες.

Ο ηθοποιός δεν δίστασε να αναφερθεί και λεκτικά στη συνέντευξή του στα ναρκωτικά, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι αν ο Αμερικανικός Στρατός είχε χρησιμοποιήσει LSD για να ψεκάσει το κρυσφήγετο του Osama Bin Laden θα έκανε τη σύλληψή του ευκολότερη και γρηγορότερη. Επίσης εκφράζει την προτίμησή του στα ναρκωτικά quaaludes καθώς όπως λέει: «Μέσα έχουν μικρές δόσεις αρσενικού ή στρυχνίνης, οπότε το “ανέβασμα” ηταν πιο άμεσο. Ήθελες ή να γελάσεις ή να είσαι χαρούμενος με τους φίλους σου ή να κάνεις σεξ ή να τσακώνεσαι».Ο ίδιος αναφέρεται και στην κατανάλωση αλκόολ σημειώνοντας: «Είναι προσβλητικό να λένε ότι ξόδευα 30.000 δολάρια τον μήνα σε κρασί γιατί ήταν πολλά περισσότερα».

Ο Johnny Depp αναφέρθηκε και σε άλλες σπατάλες του διευκρινίζοντας ότι και τα χρήματα που ξόδεψε για να στείλει τις στάχτες του καλού του φίλου Hunter S. Thompson στο διάστημα δεν ήταν 3 εκατομμύρια, όπως έχει αναφερθεί σε δημοσιεύματα, αλλά 5. Σύμφωνα με όσα παραθέτει το άρθρο και τα λεγόμενα της εταιρείας με την οποία ο Depp βρίσκεται στα δικαστήρια, τα έξοδα του ηθοποιού δεν είχαν τελειωμό. Έδωσε 7 χιλιάδες δολάρια για να αγοράσει στην κόρη του έναν καναπέ της οικογένειας Kardashian, έχει αγοράσει περίπου 70 κιθάρες και 200 έργα τέχνης, 45 οχήματα πολυτελείας ενώ ξόδευε περίπου 200 χιλιάδες δολάρια τον μήνα για να ταξιδεύει με ιδιωτικό αεροσκάφος.

AP Photo/Shizuo Kambayashi

AP Photo/Shizuo Kambayashi

Ο ηθοποιός αναφέρεται επίσης στο διαζύγιο του από την Amber Heard για το οποίο ο αρθρογράφος αποκαλύπτει ότι οι κοντινοί του άνθρωποι είχαν εκφράσει τις αμφιβολίες τους και τον παρακαλούσαν να υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο. Ωστόσο το ζήτημα της ενδοοικογενειακής βίας για το οποίο τον κατήγγειλε η Heard και κατάφερε να πετύχει έναν αξιοσέβαστο εξωδικαστικό συμβιβασμό δεν αναφέρεται πουθενά από τον ηθοποιό. Ο ηθοποιός περιορίζεται στο να μιλήσει για την κατάθλιψη που ακολούθησε για εκείνον εν μέσω της προσωπικής και της οικονομικής κρίσης του.

AP Photo/Joel Ryan, File

AP Photo/Joel Ryan, File

«Αυτό ήταν το πιο χαμηλό σημείο στο οποίο θα μπορούσα να έχω φτάσει. Δεν μπορούσα να αντέξω τον καθημερινό πόνο. Έπινα βότκα το πρωί και ξεκινούσα να γράφω μέχρι που τα δάκρυα γέμιζαν τα μάτια μου τόσο που δεν μπορούσα πια να δω τις σελίδες. Προσπαθούσα να καταλάβω τι έκανα και μου αξίζει όλο αυτό. Είχα προσπαθήσει να είμαι καλός και ειλικρινής με όλους και να βοηθήσω τους πάντες», σημειώνει ο Johnny Depp για τον χωρισμό και την κατακραυγή που ακολούθησε.

Το διαζύγιο του συνέπεσε με τον θάνατο της μητέρας του για την οποία αναφέρει ότι ήταν ο πιο σκληρός άνθρωπος που είχε γνωρίσει. Παρόλα αυτά λάτρευε τη Betty Sue, όπως ονομαζόταν. Παρακάτω τη βλέπεις μαζί του και με την πρώην σύντροφο του Johnny, Vanessa Paradis.

AP Photo/Laura Rauch

AP Photo/Laura Rauch

Ο Johnny Depp σημείωσε ότι η μητέρα του είχε μετακομίσει μαζί με τα παιδιά της σε περισσότερα από 40 σπίτια ενώ δεν έλειπαν και τα επεισόδια σωματικής κακοποίησης από την παιδική του ηλικία. «Ναι υπήρχε ξύλο χωρίς λόγο. Μπορεί να ήταν ένα τασάκι που ερχόταν προς το μέρος σου. Μπορεί να σε χτύπαγε στο κεφάλι με το ακουστικό του τηλεφώνου. Ήταν ένα σπίτι φαντασμάτων κανείς δεν τολμούσε να μιλήσει» σημείωσε.

«Η αλήθεια είναι το πιο σημαντικό πράγμα για εμένα» σημείωσε κατά τη διάρκεια της πολυήμερης συνάντησης του με τον δημοσιογράφο ο Johnny Depp. Το άλλοτε κακό παιδί του Hollywood, δείχνει χαμένο κι αυτό ήταν και το συμπέρασμα του προφίλ του Rolling Stone. «Σε ευχαριστώ που με άκουσες» του είπε κλείνοντας. Και χάθηκε πίσω από τις βαριές πόρτες της έπαυλής του στο Λονδίνο. Απομονωμένος από τον κόσμο και τα όσα συμβαίνουν γύρω του ο Johnny Depp περνά τις ημέρες του εκεί και μας αφήνει να αναρωτιόμαστε αν θα ανακάμψει ποτέ από όλα αυτά.

Κεντρική φωτογραφία:Vianney Le Caer/Invision/AP