CELEBRITIES

Johnny Depp: Η μεγάλη αλλαγή στην εικόνα του σε μία φωτογραφία που έγινε viral

Jordan Strauss/Invision/AP

Θυμάσαι τον Johnny Depp με τα μακριά μαλλιά, το γενάκι και το στρογγυλό πρόσωπο; Προς το παρόν πρέπει να ξεχάσεις λίγο αυτή την εικόνα γιατί ο 54χρονος ηθοποιός έχει αλλάξει πολύ την εμφάνισή του. Ο γοητευτικός σταρ του Hollywood έχει ξυρίσει τα πλαϊνά μέρη του κεφαλιού του αλλά και το πρόσωπό του και είναι πλέον εμφανώς αδυνατισμένος.

Η φωτογραφία του με θαυμάστρια του από το τελευταίο του live με το συγκότημά του The Hollywood Vampires, έκανε το γύρο του κόσμου προκαλώντας και τα γνωστά δημοσιεύματα «ανησυχίας» για την υγεία του.

Αν και η θαυμάστριά του κατέβασε τη φωτογραφία τους, τη μοιράστηκε και πάλι σε Insta Story της, ενώ το νέο look του Johnny Depp μπορείς να δεις και στις τελευταίες φωτογραφίες που ανέβηκαν στον επίσημο λογαριασμό του ηθοποιού.

Instagram/KurtaKatrin

 

At the Museum of #Mayakovsky in #Moscow

A post shared by Johnny Depp (@johnnydeppofficial) on

 

Ο 54χρονος ναι μεν έχει περάσει πολλά τον τελευταίο καιρό, καθώς τελευταία ενεπλάκη σε δικαστικές διαμάχες με πρώην μάνατζερ και πρώην σωματοφύλακες, αλλά η αλλαγή στο look ενός ανθρώπου, δεν είναι αυτόματα προϊόν άγχους και στρες και προβλημάτων υγείας όπως όλα τα σχετικά δημοσιεύματα συμπεραίνουν. Είναι απλά μια αλλαγή που, σε έναν ιδανικό κόσμο, δεν θα έπρεπε να γίνεται αντικείμενο κριτικής για κανέναν.

Ο ηθοποιός έχει ανακοινωθεί πως θα πρωταγωνιστήσει σε μία νέα κινηματογραφική μεταφορά του Αόρατου Ανθρώπου, της νουβέλας του H.G. Wells. Ο κεντρικός ήρωας της νουβέλας ανακαλύπτει το μυστικό για να γίνει αόρατος, κυκλοφορεί το σχεδόν άυλο σώμα του τυλιγμένο με γάζες και φορώντας γυαλιά ηλίου ώσπου συνειδητοποιεί ότι δεν θα μπορέσει ξανά να γίνει ορατός.

Κεντρική φωτογραφία:Jordan Strauss/Invision/AP