CELEBRITIES

Θα δακρύσεις από συγκίνηση με την αφιέρωση του David Beckham στο γιο του

Τα χρόνια περνούν πολύ γρήγορα, τόσο που αν σε ρωτούσαν πόσων ετών είναι ο μεγάλος γιος της οικογένειας Beckham μάλλον δεν θα ήξερες να απαντήσεις. Ωστόσο, ο Brooklyn μόλις χθες έγινε 18 ετών και ο πατέρας του, David Beckham, μοιράστηκε μερικά πολύ συγκινητικά λόγια στα social media για να ευχηθεί στο γιο του τα χρόνια πολλά.

Αρχικά, δημοσίευσε στο προφίλ του στο facebook ένα βίντεο time lapse με διάφορες φωτογραφίες του Brooklyn από την έως τώρα 18χρονη ζωή του.

 

Μετά από μερικές ώρες, κοινοποίησε μια φωτογραφία στην οποία είναι ο ίδιος ο David Beckham και κρατάει το νεογέννητο Brooklyn, στη λεζάντα της οποίας έγραψε τα εξής:

Λοιπόν, αυτή τη μέρα πριν 18 χρόνια αυτός ο μικρός άντρας ήρθε στις ζωές μας…Αν πω ότι νιώσαμε ευλογημένοι θα είναι λίγο. Από την πρώτη μέρα δεν κοιμόταν το βράδυ, παρά μόνο όταν τον πήγαινα στο αυτοκίνητο και έπαιζε Boyzone στο ραδιόφωνο. Ευτυχώς, πλέον, κοιμάται όλο το βράδυ χωρίς να χρειάζεται τραγούδι.

Ο Brooklyn, από αυτό εδώ το μικρό μωρό, εξελίχθηκε σ΄έναν όμορφο, ευγενικό και προσγειωμένο νεαρό άντρα. Είμαι περήφανος που έζησε μαζί μου την επαγγελματική μου καριέρα και είμαι περισσότερο υπερήφανος γι’ αυτό που έχει γίνει ο ίδιος. Χρόνια πολλά Bust, τώρα μπορείς κι επίσημα να πας τον πατέρα σου για ένα ποτό στην μπυραρία“.

 

Μέχρι τη στιγμή που σου τα γράφω αυτά, η συγκεκριμένη ανάρτηση έχει 694.000 likes, 6.481 shares και 5.400 comments. Χαμός.